2777
2789

مامانم میگه با این اخلاقت همیشه تنها میمونی 

حالا اخلاق من چیه ؟ خیلی سریع ادما رو حذف میکنم و خیلی راحت قطع ارتباط میکنم 

وقتی میفهمم یکی فیکه و اذیتم میکنه هشدار میدم اگ‌گوش نکرد از زندگیم حذفش میکنم 

مامانم میگ تنها‌میمونی میگم حداقل چندتایی ک‌دوروبرمن ادمایی ان ک واقعا دوستم دارن و خنجر از پشت زن و دو رو نیستن 

میگه همون فیکا هم‌گاهی نیازت میشه 

به نظرتون حق با کیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا میگم شاید واقعاً اخلاق من بده

اخلاق تو که واقعا بد هست که مامانت میگه ولی اینکه تنها میمونی غلطه

یکی پیدا میشه عاشقت میشه چشم رو همه بدیات میبنده فقط کافیه عشق باشه عشق همیشه برنده ماجراست 

منم خیلی بد اخلاقم و زود جوش

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

ولی اینجوری سلامت روان و اسودگی داری از دست ادمای سمی

ببین عزیزم درسته حرفت ولی اینا تمام آموزش های اینستا و‌روانشناسی زرده، زندگی واقعی رو نمیشه اینجوری پیش برد

۳۰سالت بشه میفهمی

نمیشه برای عروسیت هیچکس نیاد

یا بچت در اینده تنها بمونه

فقط سعی کن برات مهم نباشن وگرنه تو روشون نگو 

تو روشون لبخند بزن قشنگ صحبت کن دلنشین باش،حتی اگه تو ذهنت داری فحششون میدی و ادم حسابشون نمیکنی.

من بدتر از توام کل اطرافیانم بهم اینو میگن اخلاقمم اینه باکسی صمیمی نمیشم وگرم نمیگیرم.. درونگرام تاکسی خبر نگیره وزنگ نزنه منم سمتش نمیرم.. خیلی اهل مهمونی دادن ورفتن نیستم وکلا خونه ام وعصبی ام خب تاحدودی حق بااوناس دارم تغییر میکنم

ببین عزیزم درسته حرفت ولی اینا تمام آموزش های اینستا و‌روانشناسی زرده، زندگی واقعی رو نمیشه اینجوری ...

من‌نمیتونم‌توروشون بخندم و باهاشون خوب باشم وقتی دلم باهاشون صاف نیست 

نمیتونم دو جور باشم ، وقتی با کسی دشمن میشم تو روش و پشتش دشمنم وقتی با کسی خوبم‌هم تو روش و پشتش خوبم