2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک لطف میکنین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 33 پست
منم اینجوریم ایشالا که هردومون مثبتیم

وآسه شما که احتمال ۹۰ درصد مثبته انشالله منم باردار باشم خیلی بهش نیاز دارم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

آره قشنگمممم قشنگ مشخصه هاله صورتی کم رنگ داره

فط یه چیزی خیلی نگرانم دیشب رابطه داشتم نمیدونستم میخاد اینجوری بشه و یه بار ا.ر.ض.ا شدم با دست صب دوتا لک خون دیدم چیکار کنم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وآسه شما که احتمال ۹۰ درصد مثبته انشالله منم باردار باشم خیلی بهش نیاز دارم

دعا کن مثبت بشه منم برات خیلی دعا میکنم😍😍

ایشالا که دوتامون مثبت باشه و دوران حاملگی رو باهم سپری کنیم درخواست میدم قبول کن

فط یه چیزی خیلی نگرانم دیشب رابطه داشتم نمیدونستم میخاد اینجوری بشه و یه بار ا.ر.ض.ا شدم با دست صب د ...

حتما برو ماما یا دکتر زنان برات شیاف پروژسترون بنویسه 

منم مادرزادی طول سرویکسم کوتاهه 

چند شبه موقع رابطه درد زیر شکم وحشتناک دارم رابطه رو قطع کردم تا جواب بیبی مشخص بشه شما هم هاله انداخته قطع کن تا شیاف بزاری و دکتر چک کنه

دعا کن مثبت بشه منم برات خیلی دعا میکنم😍😍ایشالا که دوتامون مثبت باشه و دوران حاملگی رو باهم سپری ک ...

عزیزممممم😭😍

الهی آمین یا رب العالمین 

چشم قشنگم

حتما برو ماما یا دکتر زنان برات شیاف پروژسترون بنویسه منم مادرزادی طول سرویکسم کوتاهه چند شبه موقع ر ...

امروز پنج شنبه هس بمونم شنبه مشکل ساز میشه؟

حتما برو ماما یا دکتر زنان برات شیاف پروژسترون بنویسه منم مادرزادی طول سرویکسم کوتاهه چند شبه موقع ر ...

به نظرم تا شب برو پیش یه ماما حداقل 

اگه جمعه لک ببینی از استرس تا شنبه خیلی فشار تحمل میکنی