2777
2789
عنوان

خواهر بزرگم واقعا غیرقابل تحمله

328 بازدید | 34 پست

من کلا یک سال پشت کنکور موندم، بهم به جای انگیزه دادن میگفت رفوزه ، بی عرضه ، تنبل ، فقط خرج میذاری رو دست ( بخاطر پول کتابای کنکور و پانسیون در حالی که من مجبور بودم بخاطر سر و صدا و مزاحمتای خودش و بچهاش برم اونجا درس بخونم ) ، تو هیچی نمیشی..یا مامانم وقتی میگفت دخترم انشاالله یه چیز خوب قبول میشه اون از عمد میخندید و پوزخند میزد، حتی رتبه ی قبلیمم اونقدرا بد نبود که سزاوار همچین رفتاری از طرفش باشم،

امروز که از سر جلسه کنکور برگشتم ظرفای صبحونه خودش و بچهاشو شستم..

خونه‌ش طبقه پایین خونه ی ماست ، میاد صبحونه و ناهار و شامشو اینجا میخوره و غذا درست نمیکنه، ظرفاشو نمیشوره یا همینجا پهن میشه یا میره خونه‌ش 

اگه کسی هم چیزی بهش بگه سریع قهر و داد و سلیطه بازی در میاره.

سنش کم نیست..نزدیک سی سالشه، ولی خیلیییی بچگانه رفتار میکنه

اگه بچهاش اذیتم کنن جرعت ندارم صدام در بیاد که یه وقت به خانوم برنخوره..

حتی بچهاش خوراکی بخوان بخورن میاد اینجا میده بهشون فرقیم نداره براش مامانم تازه جارو زده باشه و خیلیییی بی درکه. بیچاره مامانم.

من هیچوقت فکر نمیکردم تو سن کم مجبور شم شیرخشک درست کردن و پوشک عوض کردن و بچه شستن و خلاصه بچه داری یاد بگیرم، بچهاشو من و مامانم بزرگ کردیم بعد باز اگه ۲ ساعت برن پیش خودش جیغ و داد و گریه راه میندازه که وااای هیشکی به من کمک نمیکنه!! خب تو بچه آوردی مگه وظیفه ی ماست!؟

۱۰۰ تا دستور میده اگه ۹۹ تاشو ببرم و یکیشو انجام ندم شروع میکنه به نفرین کردن من در حدی که مرگمو از خدا بخواد :))

خیلیییی هم تو همه کار من دخالت میکنه و نظر میده و فکر میکنه همه کارست! فضولی میکنه تو همه چیز من و گاهی حتی سعی میکنه فتنه بندازه بین منو مامان و بابام

خیلی چیزای دیگم هست که الان یادم نیست..

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خودشیفته اس.انگار دور از جون برده گیر آورده.حسودیتو میکنه چون خودش هیچی نشده میترسه تو درس بخون ...

آره نسبت به من حسود هم هست.. مثلا مامان بابام برا من یه کار کوچیک هم بکنن میگه چرا برا من نکرده بودین قبلا.

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

منم از خواهر خیری ندیدم

بدیش اینه که خواهرو نه میشه طلاقش داد نه بلاکش کرد نه چیز دیگه ای..

آره نسبت به من حسود هم هست.. مثلا مامان بابام برا من یه کار کوچیک هم بکنن میگه چرا برا من نکرده بودی ...

خواهر من ۶۰ سالش داره میشه هنوزم همون اخلاقو داره.من ته تغاری بودم و همسن بچه اش بودم.اما هنوزم همون حس تنفر رو به من داره

عجب ادمیه!!!حرصم گرفت.با پدرت صحبت کن باهاش حرف بزنه اینکه نشد زندگی

من خیلی خسته‌م از دستش و به مامان و بابام بارها گفتم ولی شاید باورت نشه حتی اونام جرعت ندارن چیزی بهش بگن.

خب درست تربیتش میکردید و هول هولکی شوهرش نمیدادید

خب اگه دست من بود قطعا انقدر لوس و غیرقابل تحمل بار نمیومد، متاسفانه من خواهر کوچیکه‌م نه تربیتش دستم بوده و نه شوهر دادنش.

با این‌ توصیفات بنظرم یه سری حسرت ها دارهحق به جانبه و بی مسئولیت

دقیقا همینطوره..حق به جانب و بی مسئولیت ، اینو چه خود خانوادم چه اطرافیان میگن که تو خیلی اخلاقت بهتر از اونه.