2777
2789

؟

شما با کی رفتین پرو

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرپیر سابقم رفتم

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بله. پدرشوهر و برادرشوهر و جاری و شهر خواهرشوهرم باید باشن 😒😒

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
😂😂😂

الان شوهرم متولد ۶۵ هس اردیبهشت 

ومن ۶۴دهستم اردیبهشت

زندگی جدیدم

پسرم یک ساله هست

۶تیر یکساله شد

جوون همسن سال خودم

همچی تو تاپیک هام هست

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

الان شوهرم متولد ۶۵ هس اردیبهشت ومن ۶۴دهستم اردیبهشتزندگی جدیدمپسرم یک ساله هست۶تیر یکساله شدجوون هم ...

علت طلاقت قطعا فقط اختلاف سنی نبوده که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من عروسی نداشتم ولی اطرافیان دیدم ک اکثرا مادرشوهر هم باهاشون بوده برا خرید لباس

در کل به نظرم تعارف بزن ک ناراحت نشن اگه خودشون گفتن نمیایم، با شوهرت برید دوتایی