2777
2789
عنوان

تولدش و تبریک بگم یا نه

30 بازدید | 1 پست

سلام دوستان.اول بگم که از زبان یک بنده خدایی دارم میگم

موضوع خیلی طولانیه ولی به طور خلاصه بگم تقریبا پارسال پاییز یه خواستگار داشتم که قبول کردم و پسره رفت آموزشی و نمی‌دونم هر دفعه ب هر بهونه آیی نمیومدندعقد و روابط خانوادگی داریم و هر دفعه مادر پسره می‌گفت دوسدارم عقد کنیم طلا ها رو دستمون مونده ولی و کنیم آقا پسر دستمون رو گذاشته تو دوست گردو و....خلاصه پسره با گریه های مادر کارشون ول کرد و بعد عید گفتن الان بریم عقد منم دو دل شدم گفتم لابد ثبات ندارد گفتم نیاز به فکر دارم و مشاوره رفتیم.و تو اون چند روز تولدم بود و اونا تبریک گفتن و کادو آوردن...بعدمن با پسره خیییلی رسمی با تلفن در ارتباط بودم بعدش دیگه گفتم بهتره دیگه پیام ندیم مادرتون بیاد جلو تا خانواده ج بدن ...الان دیگه برا محرم و....دوباره پشت گوش انداختن و زنگ نزدم....حالا سوالم اینه تولد پسرس.آیا باید تولدش و تبریک بگم یا چون در ارتباط نیستیم زشته پیام بدم....ا

اینم بگم اوایل پدرم میدونستم برا یه سری کار پیام می‌دیم ولی بعدش دیگه فک میکردم در ارتباط نیستیم خانواده متعصبی دارم...فقط مادرم میدونستم حالا موندم پیام بدم مادره پسره تشکر کنه و بابام بفهمه یا پیام ندیم بگن و بی چشم رو یه تبریک هم نگفت