2777
2789
عنوان

لنز رنگی بیوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 29 پست
وای من دیروز عقدم بود گذاشتم .داشتم دراوردی کورمیشدم بزور دراوردم دیگ عمرابزارم😑😑😑😑😑😑

مبارک باشع. ایشالا خوشبخت بشی

شاید واسه بار اول مدت طولانی گذاشتی اذیت شدی

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دیروز عقدم بود گذاشتم .داشتم دراوردی کورمیشدم بزور دراوردم دیگ عمرابزارم😑😑😑😑😑😑

ماله شما مارکش بیوتی بود؟؟؟؟

میگم اگه تا الان استفاده نکردی،یه وقت خدای نکرده دم عیدی حساسیت چشمی نگیری. لنز خوب و مطمئن بگیر

وای خدا.  کورم نکنه.   اخه چون چشمم حساسه گفتم ممکنه نتونم تو جشم تحمل کنم. اگه گرون بگیرم بندازم دور دلم میسوزه. ولی اولش ارزونتر میگیرم. اگخ راحت بودم باهاش مارک بهترشم میگیرم

مبارک باشع. ایشالا خوشبخت بشی شاید واسه بار اول مدت طولانی گذاشتی اذیت شدی

مرسی عزیزم ن فقط ی دیقه اول، خیلی راحت بودم فقط نمیتونستم درش بیارم اون موقع یکم چشمم درد گرفت خودشم ترسیدم خخخخ

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
ووووووووووویی.  حتی فکر کردن بهش

پس لنزو چجوری میخوای دربیاری باید ناخنتو ببری زیرلنزا میخوره ب چشمت،قطره خییییلی راحت، نگا کن ب گوشه سمت بینیت قطررو بگیر یکم بالاچشمت قطره بیوفته روسفیدی همین ن درد داره ن چیزی ،قطره واس چی میخوای بزنی من نزدم😐

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
سلام لنز بیوتی خریدین؟

سلام دوست من فرشلوک خریدم دقیقا اولین بار که گذاشتمش(خداشاهده اولین بار)پاره شد😌😌😌😌😌😌

سلام دوست من فرشلوک خریدم دقیقا اولین بار که گذاشتمش(خداشاهده اولین بار)پاره شد😌😌😌😌😌😌

😀😂با ناخن داغونش کردی.میخام بیوتی بخرم گفتم ببینم شما خریدی

لایکم نکن😐