2777
2789

یکی از فامیلا فک میکنه من کشته مرده پسرشم در صورتی ک اصن نمیدونم پسرش کیه و چیه الکی رفته حرف دراورده(اینم بگم من هم از نظر خانواده و فرهنگ بالاترم هم بابام پولداره یعنی بابا اون پسره هیچی نداره ونمبخام بی احترامی کنم ولی اجاره نشینن اونم با کلی بچه ۶تا بچن هیچکدومم ازدواج نکردن)

حالا از این خندم میگیره این مادرش فک میکنه من خیلی تو کف پسرشم ک خیلیم ازم بزرگتره ۲۷سالشه هیچیم نداره  لااقل قیافه و فرهنگ داشت ی چیزی اونم نداره رفته کل فامیلو پر کرده ک اره این عاشق پسر منه

فقط میخام ببینمش بگم چی تو خودتو پسرت دیدی میای همچین حرفی میزنی خیلیم فاز برمیداری 

این نیز میگذرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از فامیلامون رفته بود پر کرده بود من عاشق پسرشم 

هر موقع منو مبدید خودشو می‌گرفت سلام نمی‌کرد بهم😐💔

از اون موقع همیشه از خانمهایی که پسر دارن فاصله میگیرم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

سعی کن بهشون بفهمونی از پسرشون خوشت نمیاد میرن پشت سرت پر میکنن چشمت دنبال پسرشونه بعدها کیسهای خوب ...

اخ اخ منم از همین میترسم فعلن ک همه حا نشسته گفته زنیکه

این نیز میگذرد...
منم یکی از فامیلامون رفته بود پر کرده بود من عاشق پسرشم هر موقع منو مبدید خودشو می‌گرفت سلام نمی‌کرد ...

این مسره عنترم همینه از رو احترامو شخصیتم بهش سلام دادم عینهو گااااو سلام نکرد 

این نیز میگذرد...
این مسره عنترم همینه از رو احترامو شخصیتم بهش سلام دادم عینهو گااااو سلام نکرد

چقدر بده 

چقدرم خودشونو تحویل میگیرن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

احتمالا با این زن اسکل خیلی خوب رفتار کردی فکر کرده به خاطر پسرشههمین کار هارو میکنن پسراشون توهم بر ...

والا من ب همه احترام میزارم اینم همین بوده فقط فاز کرفته 

این نیز میگذرد...