2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم . شما چند ماهتونه تهوع هم داشتین

باورت میشه نرفتم سونو ؟ نمیخوام مشکلاتمو باز کنم ولی احتمالا اواخر ماه اولم باشه با تخمینی که خودم میزنم

بتا دادم خیلی بالا بود

تهوع ندارم قبلا تو خواب دیده بودم باردار میشم 

کمر درد وحشتناکی دارم انگار میخوام پریود بشم

خیلی دوست دارم خودش سقط بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
۲ روز مونده دقیقا ..شنبه موعدمه

احتمال زیاد مثبت میشه 

چون از روز چهاردهم تخمک گذاری اوج خودشه و احتمال بارداری زیاد هست

البته بدن هم باید آماده باشه

2 روز هم صبر کنی دقیق نشون میده

ان شآءالله هر چی بخوای همون بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
باورت میشه نرفتم سونو ؟ نمیخوام مشکلاتمو باز کنم ولی احتمالا اواخر ماه اولم باشه با تخمینی که خودم م ...

باید تو بارداری ی همراه دلسوز داشته باشی وگرنه ک هیچی امیدوارم منظورمو متوجه بشی 

باید تو بارداری ی همراه دلسوز داشته باشی وگرنه ک هیچی امیدوارم منظورمو متوجه بشی

بله میدونم متاسفانه هر اتفاقی میفته از لحاظ روحی میگم صد برابر بیشتر ضربه میخوری و اصلا یادت نمیره

سال 96 باردار بودم یه نفر یه حرفهایی زد تهمت و فحش و... من فقط تماشا کردم سه روز قلب درد گرفتم و ازون موقع تا حالا از ایشون نفرت دارم با اینکه اومد عذرخواهی کرد ولی هیچ وقت حتی به روشم نگاه نمیکنم

واقعا بعضیا عاری از شخصیت و شعور هستن

فدات عزیزم ..ممنونم از پاسخوگیی دقیق و کاملت

سلامت باشی گلی ❤