2777
2789
عنوان

کی پسر نه یا ده سال داره بیاین

94 بازدید | 18 پست

روزی چند ساعت تو گوشی هستن. حوصلشون سر نمیره. روزشون چجور میگذرنون. پسر من که یکسره گوشی. پی اس. با فلش فیلم بزاره روزی یه کلاس دوساعته میره عصر ها هم هرروز ببرون میریم شب ها  هم بیشتر وقت ها بیرونیم اما همینم بیرونم هستیم یا گوشی  من دستشه یا باباش. دیگه عصبانی شدم میخواستم بزنمش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوست داره از صبح تا شب یا ایکس باکس بازی کنه یا با گوشی خصوصا از ۷صبح‌بیداره، ولی من مدیریت میکنم روزی نهایت ۱ساعت گوشی ، سر ظهر هم کارتون مورد علاقه بقیه وقتشو با کلاس و باشگاه پر میکنم و باهم کتاب می‌خونیم 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

پسرم ۱۳ سالشه.اره بیشتر وقتا با پی اس بازی میکنه.گاها عصری با دوستاش فوتبال بازی میکنن.و روزی یکی دو ساعت انلاین با دوستاش حرف میزنن و بازی انلاین میکنن.من راصیم چون بازی جنعی و شوخیا و خنده هاشون قشنگه.و من با مادرای دوستاش دوستم و خانواده های خوبین.

پسرمم درسخونه مشکلی ندارم تابستون به اختیار خودش باشه.

باشگاه میبرمش با همون دوستاش کلی خوش میگذرونن.و یه کلاس ریاصی پیش خوانی هم میبرمش.و کلاس زبان هم سالهاس که انلاین میخونه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

پسرم ۱۳ سالشه.اره بیشتر وقتا با پی اس بازی میکنه.گاها عصری با دوستاش فوتبال بازی میکنن.و روزی یکی دو ...

آخه پسر من تا از خواب بیدار میشه گوشی دست میگیره میگم برو دست و صورتت بشور صبحانه بخور اصلا.... یا تا از کلاس میاد میره سراغ گوشی. میگم اول لباست عوض کن دستت بشور یه استراحتی بکن اینه که اعصابم خورد میکنه

آخه پسر من تا از خواب بیدار میشه گوشی دست میگیره میگم برو دست و صورتت بشور صبحانه بخور اصلا.... یا ت ...

اره حق داری ولی همه همینن سعی کن زیاد گیر ندی.

گوشی واقعا اعتیاداوره من خودمم گوشی زیاد دستمه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖