2777
2789
عنوان

خدای ما خدای همون متعصبا هم هست

103 بازدید | 11 پست

(این متن برا کساییه که نثل من زخم خورده از افراطی هاست کسایی که تو فامیل متعصبانه بقیه رو اذیت میکنند و شامل همه ادمهای محترم و خوب نمیشه )

اونایی که که بهمون سختگیری میکنن 

به اسم خدا عقاید خودشون رو تحمیل میکنند ولی فقط عقده های درونیشونه 

پشت سرمون حرف درمیارن چون فقط عقایدمون باهاشون متفاوته 

بخدا ما هم خدا رو دوست داریم ائمه ر  دوست داریم میخوایم ادم خوبی باشیم سعی میکنیم به حرفش گوش بدیم ولی نه به سبک شما بلکه سبک خودمون 

حالا هی بیاین فتنه بندازن دوبهم زنی کنن امرو نهی کنند چون خوششون نمیاد ازمون جواب سلاممونو ندن 

خدای ما خدای هموناست 

همینکاراتونه ادمو بیشتر از دین دو میکنه همین شمایین با لگد زدن به بقیه هلشون میدید تو جهنم 

امیدوارم خدا ازتون نگذره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یکی از همین ادمای متعصب ریاکار زندگیمو بهم ریخته 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفاتون درسته ❤️من تا یه سنی نگاه صفر و صدی داشتم به آدمها.ولی الان خیلی خنثی هستم.ابدا به نگاهم نمیاد کسی که مثلاً تسبیح به دست هست آدم عالی باشه یا کسی که تار موش پیداست آدم نادرست. این چیزها واقعا دیگه ملاکم نیست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

راستش افراطیا خودشون بزور قبول کردن دلشونم میخواد بقیه عین خودشون بشن

رو بعضی مسائل چون خودشون براشون سخته دقیقا میخوان تنها نباشن 

چرا همونطور که ما عقاید مخالفمون رو میپدیریم اونا نمیپذیرن .بخدا من بدون جبهه گیری اونا کسایی مشابهشون رو انقدر دوست دارم احترام میزترم 

ولی وقتی یکی وارد جنگ میشه میخواد همه رو سر ببره مجبوریم دفاع کنیم

حرفاتون درسته ❤️من تا یه سنی نگاه صفر و صدی داشتم به آدمها.ولی الان خیلی خنثی هستم.ابدا به نگاهم نمی ...

هر ادم عاقلی اینجوره 

من تو صف زیارت آقا امام رضا ع بودم یه خانمی با گویش،خاصی،باهام صحبت می کرد . من متوجه نمی‌شدم چی میگه . گفتم فارسی بگو .

اشاره کرد به خانمی که لبهاش ژل تزریق کرده بود و نظرات منفیش ارائه می‌کرد. 

به نظرم چنین افرادی بیمارند وگرنه اونجا جاش،نبود چنین صحبتی بشه.

با اینکه خودم مقیدم ولی رفتار بعضی‌ها اصلا نمی پسندم

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭
من تو صف زیارت آقا امام رضا ع بودم یه خانمی با گویش،خاصی،باهام صحبت می کرد . من متوجه نمی‌شدم چی میگ ...

متاسفانه تو جوی هستم که ادمهای محترمی هست اما چند نفر افراطی هست و به خودشون اجازه میدن کاملا بقیه رو نقد و قضاوت کنند و با غیبت با حق به جانب بودن میتازونن

هر ادم عاقلی اینجوره

درسته ولی این رو در نظر بگیر همون آدم متعصب هم جو اطرافش اونطوری بوده. یه چیزهایی رفته تو مغزت و به این راحتی هم در نمیاد. اگه آدم سن بالایی هست باید بپذیری و رفتارش رو نادیده بگیری اگه کم سن و ساله ممکنه به مرور و با کسب تجربه تغییر کنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

درسته ولی این رو در نظر بگیر همون آدم متعصب هم جو اطرافش اونطوری بوده. یه چیزهایی رفته تو مغزت و به ...

رفته تو گروه خاصی به واسطه شغلش و بعد اینطوری شد خودش و اطرافیاش

رفته تو گروه خاصی به واسطه شغلش و بعد اینطوری شد خودش و اطرافیاش

دیگه خب می دونی همه چی تاثیر داره اطرافیان دوستان جوی که توش زندگی می‌کنی.

متاسفانه تو جوی هستم که ادمهای محترمی هست اما چند نفر افراطی هست و به خودشون اجازه میدن کاملا بقیه ر ...

ببین گلم زندگیت بر پایه نظر اونا نباید بچرخه . خودت عاقلی و سواد داری . می تونی مسیر درست زندگیت تشخیص بدی .

جوونهای الان مثل زمان ما نیستند هر حرفی و نظریه ای سریع بپذیرند . موشکافی می‌کنند. دنبال درست و غلطش هستند . شما هم با احترام جوابشون بده و جبهه نگیر .

البته بیشتر سر پوشش گیر میدن گرچه گفتم خودم مقیدم و حجابم محکمه . و بر اساس آیه قرآن از پوشش بعضی ها افسوس می خورم . شما هم سعی کن به عقایدشون احترام بزاری و اگه رفتارشون نامناسبه تذکر بدی

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭