2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین چیزی که خوردین چی بوده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست
وقتی از سر کار میام دخترکوچولوم برام بشقاب میوه ی تزیین شده میارن♥️ اون میوه ها حتی اگه میلم نکشه خو ...

خداحفظشون کنه.

دقیقا منم ازدست دخترم هرچی بخورم مزه میده بهم.وچای که همسرم میریزه واسم😍

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین غذاهایی که فامیل درست کردن هیچ تازه حالمم از غذاهاشون بهم خورده اما از غذایی که مادر و خواهرم درست کردن اسم بخوام ببرم تومار میشه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

خداحفظشون کنه.دقیقا منم ازدست دخترم هرچی بخورم مزه میده بهم.وچای که همسرم میریزه واسم😍

ممنون مهربون

خدا عزیزان شما رو هم براتون نگه داره

ارههه چایی رو خوب اومدین😄👌 شبیه چای های خونه ی مامان♥️

یهو یاد چایخونه حرم افتادم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

شما پاستا رو چطور درست میکنید؟

سینه مرغ رو با سیر کره تفت میدم فلفل سیاه نمک میزنم شیر میریزم یکی دو دقیقه بجوشه بعدش خامه میریزم هم میزنم غلیظ شه ‌پاستایی که پخته شده ابکش کردم داخل میریزم هم میزنم 

داخل بشقاب که ریختم جعفری پنیر میریزم 

البته پاستای بیرون خیلیییی خوشمزه تر میشه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من یه خورشتی خانواده پدرم درست کرده بودن به جای لپه توش نخوده کوبیده شده بود(نخودخام روکوبیده بودن ب ...

فکر کنم بهش میگن قیمه یزدی به جای لپه نخود آبگوشتی رو خیس میکنن،پوست میگیرن ومیکوبن یا نصف میکنن باهاش قیمه میپزن

فکر کنم بهش میگن قیمه یزدی به جای لپه نخود آبگوشتی رو خیس میکنن،پوست میگیرن ومیکوبن یا نصف میکنن باه ...

اینو مامانم میگفت خام کوبیده بودن مثلا چهارپنج قسمت شده بودبعدباهاش خورشت پخته بودن،خیلی بنظرمن ازقیمه های بالپه خوشمزه تربود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
آره قیمه یزدی هم با نخود خام درست میشه،فقط قبلش خیس میکنن که پوستش راحت جدا بشه

اره دقیقا