2777
2789

در حال طلاق هستم بعد ۶ سال زندگی مشترک ک هر کاری کردم درست نشد خطایی ک کرده بدونین انقدررر بزرگ هست ک قابل بخشیدن اصلا نیست و گرنه ۶ سال بخشیدم برگشتم باز هم برمیگشتم اما حالاک اقدامم جدی هست روز اول و دوم انگار هنوز داغ بودم الان دلم گریه میخواد و پشیمونی دلم براش تنگ میشه با این ک فکر میکنم  هیچ کا مثبتی برام نداشته ولی بازم انگار دلم همون عذاب هارو میخواد خیلی هس پوچی و بدبختی میکنم  به نظرتون تا کی ادامه داره  تا کی غمش روی دلمه  داریم توافقی جدا میشیم 

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 

چ خطایی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارتنرمه هی به روحیاتم گند میزد و گریه و .. دوباره برمی گشتم الانم دوباره..💔اگه میتونی جدا شو خی ...

میدونم ولی انگار معتاد شدم به این ک عذابم بده و دوسش داشته باشم 

متاسفم ، طول میکشه ، خودتو نباز ،دوباره رابطه ای زو شروع نکن ، این چندماه طول میکشه تا زخم روحیه‌ای ت خوب بشه ، الکی خودتو گول نزن وارد هیچ رابطه ای نشو که تنهاییت رو‌پر کنی ، صبر کن چند ماه بعد خودتو بساز بنداز تو یه رابطه درست و عاقلانه تجربه خوبی هم پشتش داری این دفعه موفقی

متاسفم ، طول میکشه ، خودتو نباز ،دوباره رابطه ای زو شروع نکن ، این چندماه طول میکشه تا زخم روحیه‌ای ...

واقعا انگار فهمیدی منو داشتم خودمو توی یک رابطه دیگه فرو میمردم تا اونو فراموش کنم تا اون خلأ رو پر کنم ولی انگار بی فایدس 

واقعا انگار فهمیدی منو داشتم خودمو توی یک رابطه دیگه فرو میمردم تا اونو فراموش کنم تا اون خلأ رو پر ...

نکن که موفق نمیشی نابود میشی ،چند‌ماه صبر کن ، تحمل کن ،نگران نباش خواستگار برای تو مطعلقه بیشتر از دخترای امروزیه بد یا خوب اینجوریه ، مطمعنم به هدفت میرسی با یه زندگی خوب دیگه فقط المی دست و پا نزن صبر کن تا وجودت یه رابطه برای یه مرد بخواد نه برای تنهایی خودت

ببین منم عین توام بخدا شوهرم به خواهرم چشم داشت . دست بزن . بددهن. خیانت کرد. بهم میگفت هیچوقت باردارت نمیکنم لیاقت مادرشدن نداری بددل شکاک  

بهش میگفتم میخوام برم سرکار میگفت باید بهشون ب .. دی 

دوست پسر بگیر برو باهاشون بیرون😐😐😐 

ولی من بازم دلم تنگ میشه براش میدونم ادم اشتباهیه و حتی لیاقت جواب سلامم نداره ولی من عاشق این ادم سمی شدم و سخته ولی درحال جدایی هستم

نکن که موفق نمیشی نابود میشی ،چند‌ماه صبر کن ، تحمل کن ،نگران نباش خواستگار برای تو مطعلقه بیشتر از ...

به ازدواج مجدد ک فکر نمیکنم دانشجوام و وضعیت مالی پدرم خیلی خوبه با اون زندگی میکنم مرسی از نصیحتت

ببین منم عین توام بخدا شوهرم به خواهرم چشم داشت . دست بزن . بددهن. خیانت کرد. بهم میگفت هیچوقت باردا ...

دعوتمو میشه قبول کنی خصوصی حرف بزنیم

به ازدواج مجدد ک فکر نمیکنم دانشجوام و وضعیت مالی پدرم خیلی خوبه با اون زندگی میکنم مرسی از نصیحتت

اشتباه نکن فکر کن مزه خوبی داره رابطه عشقی هر روزه و بادوام با یه مرررررد

ببین منم عین توام بخدا شوهرم به خواهرم چشم داشت . دست بزن . بددهن. خیانت کرد. بهم میگفت هیچوقت باردا ...

چرا‌ما‌زنها‌یکی‌از‌یکی‌بدبختریم‌،چرا‌آسایش‌نداریم‌چرا‌باید‌تو‌زندگیمون‌حتما‌یه‌مشکلی‌باید‌باشه🥺😓😭