2777
2789

یه آشغال کثافته به تمام معنا امیدوارم بمیره خیلی اذیتمون میکنه کاش میشد بکشمش انقدر که مامانم و ما رو اذیت میکنه حد نداره یه آشغال بد دهن بزرگ تر کوچک تر حالیش نیست فقط بلده نعره بزنه تو خونه کثافت لجن فقط نعره زدن دعوا کردن و فحاشی و خسیس بودن  بلده آدم میترسه باهاش مهمونی و مسافرت بره همیشه ی خدا دعوا راه میندازه مهمون میاد خونه همیشه اخم‌میکنه گداگشنه ی روانی انقدر مادرمو اذیت میکنه ازش حمالی میکشه بمیره براش کنه امیدوارم بره جهنم تا ابد

خونه دارین بعد مردنش آورده نشین

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦‍♀️🤦‍♀️چرا یه انسان باید کاری بکنه که بچه ش آرزوی مرگشو بکنه؟

چون ذاتش خرابه آدم ناحسابی بودن همینه تو‌خونه ی مادرش همیشه جنگ و دعوا بوده سر ما خالی میکنه عقده هاشو هر روز در حال نعره زدن تو خونه تو خونه ی خود آدم با استرس باید باشیم مبادا سرمون داد و بیداد کنه  دیگه خسته شدم میترسم یه روزی بزنم بکشمش

وا خدانکنه.اینجوری نگو.

شما تو‌زندگی ما هستی ؟؟ مطمئنم اگه جای ما بودی همچین حرفی نمیزدی هر روز باید با استرس زندگی کنبم مبادا بره با کسی دعوا کنه هی دنبال گیر دادن به بقیه اس تو خونه 

چون ذاتش خرابه آدم ناحسابی بودن همینه تو‌خونه ی مادرش همیشه جنگ و دعوا بوده سر ما خالی میکنه عقده ها ...

دختر جنگجوو😂

تو دام بندازش که یک عمر زندان باشه (حبس ابد..)

چیزی مصرف میکنه ؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

عزیزم.💔چه تلخه زندگی اینجوری.😞

خیلی سخته الانم یه کم در اتاق محکم بسته شد شروع کزد. تا نیم ساعت به مامانم فش دادن مواد غذایی هم دلش نمیاد بخره هزار باید مامانم بگه با داد و بیداد و منت بره بخره امیدوارم بمیره فقط خیلی خستم فردا کنکور دارم دوباره این دعوا راه انداخته 

آدمهای اینجوری فقط باید بی محلشون کنی نباید تحت تاثیر باشین و استرس بکشید اون بدتر میکنهولی اگه چند ...

محل ندی بدتر میکنه کاش میشد زنگ زد بیمارستان روان بزور برد بستری کرد دیگم نیاد بیرون