2777
2789

من و همسرم امروز تصمیم گرفتیم بیست مرداد تا ۲۵ مرداد بریم مسافرت قبلا سه تا سفر جاده ای رفتیم باهاش و بچه خوش مسافرتیه و با تغییرات خوب کنار میاد زیاد گیج نمیشه و بهانه گیری نمیکنه اما نمیدونم برای سفر هوایی چیکار باید بکنیم که بهترین برخورد و داشته باشه و اذیت نشه اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم در میون بذاره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما پول سفر هوایی نداریم😆

عزیزم 😅انشالله خیلی زود همه چیز برات جوری چیده بشه بیای این تاپیک و بخونی ببینی باید چیکار کنی برا سفرت😍❤️

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من با بچه ی سه ماهه تنها بدون همسرم رفتم سفر.سه ساله که خوبه. دیگه خودش راه می‌ره. شیر نمی‌خواد بدی. ...

بیشتر از اینکه تو هواپیما حالش بد شه میترسم 

سه سالشه

سه ساله که دیگه خیلی بچه نیست. گوش گیر و یه آبنبات چوبی داشته باشید موقع بلند شدن و نشستن استفاده کنید و برای مسیر هم چند تا وسیله سرگرم کننده ببرید.

من میخوام با نوزاد برم ولی تو نت اکثرا گفتن زیر چهار و حتی هشت ماه رو سوار هواپیما نکنید نمیدونم چیکار کنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سه ساله که دیگه خیلی بچه نیست. گوش گیر و یه آبنبات چوبی داشته باشید موقع بلند شدن و نشستن استفاده کن ...

گوش‌گیر ایده خوبیه داروی ضد تهوع برای این سن نمیدونم باید برم از پزشکش بگیرم یا همچین امکانی وجود نداره 

بیشتر از اینکه تو هواپیما حالش بد شه میترسم

نه بابا چرا بد بشه؟

کلی هم بهش خوش میگذره.

طبق تجربه خوراکی های که تو هواپیما براش ببری خوبه 

مغز بادام زمینی مزمز. خیار. لواشک

و یکی دو تا اسباب بازی کوچک و جدید که تازه براش خریده باشین و تا اون لحظه ندیده باشه و براش جذاب باشه. کوچک باشه که توی کیف دستی تون جا بشه

نه بابا چرا بد بشه؟کلی هم بهش خوش میگذره.طبق تجربه خوراکی های که تو هواپیما براش ببری خوبه مغز بادام ...

اخه همسرم تو پرواز حالت تهوع میگیره 🫠

خوراکی هایی که دوست داره برمیدارم یکی دوتا کتاب مورد علاقه اش و برمیدارم بخونم براش و به قول شما یه اسباب بازی جدیدی که دلش بخوادم ایده خوبیه نمیدونم دکتر برای این سن قرص ضد تهوع میده یا نه ولی خب زنگ میزنم چند روز قبل رفتن میپرسم