2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از نامزدی

203 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها حالم خیلی بده بعد از خیانت نامزدم که تقریبا یکماه پیش بود حالم خیلی بد شد ازش جدا شدم البته عقد هنوز نکرده بودیم اما موضوع خیانت حالمو بد کرد و من از آدم شاد و برونگرایی که بودم و هرجا پامو میذاشتم غرق خنده میشد تبدیل به ی دختر افسرده شدم که یکماه فقط برای وقت دکتر و روانشناس بیرون میرم و هیچ سره هیچ فقط بخاطر یک آدم پوچ و سطحی و هوس باز تو این مدت خیلی بهم پیام می‌دادید و نگرانم شده بودید و خواستم بگم که خیلی ممنون از پیام هاتون و دلگرمی هاتون اما افسردگی شدید گرفتم سردرگمم امیدوارم هرکه مثل من تو همچین رابطه ای مونده یا تجربه کرده بگم که خیلی شما ارزشمند تر از چیزی هستید که درش قرار گرفتید و فقط به دنبال نجات خودتون باشید و زندگیتون رو صرف آدمهای پوچ و بی لول نکنید 

عزیزم خداروشکر کن این آدم سمی حذف شد از زندگیت اگه زیر یه سقف میرفتی و متوجه میشدی چی بلند شو و به روزای قبلت برگرد تو لایق بهترینایی چون لایقی خدا دست این آدمو رو کرد برات

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا مامانم دقیقا همینو میگه .. امیدوارم درست شده همچی‌ تو این یکماه اندازه بیست سال پیر شدم 🙃 ...

عزیزم ببین نامزدی برادهمین چیزاس ک اگ ادم بدی بود رهاش کنی نه که وابستش بشی یا عاشقش بشی

خداروشکر کن عقد نبودی

دیگ اهمیت نده بهش زن داییتو من جات بودم میشستمش.دخترخالم زن عموی شوهرمه از شوهرم بزرگتره گاهی شوخی خنده میکردن بهش گفتم این خندها چیه زن عموته باشه منی ک دخترخالمه باهاش انقد شوخی ندارم ک تو داری دیگ ادم شد حالا شوخی جنسی نبود ولی عادیشم خوشم نیومد

الان بهترین حرکت جلو بقیه بخصوص زن داییت شاد بودنه تا زمانیم بگی افسردم بدتر میشی بهتر نمیشی خودت خودتو خوب کن