2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

43 بازدید | 9 پست

دوستان من باید کات کنم به هزار و یک دلیل که توی اولین تاپیکم نوشتم و طولانیه بخوام بگم فقط اینکه طرف ۲۲ سالشه و عاشق منه. منم ۲۶ سالمه و اول اره دوستش داشتم الآنم دارم ولی خانوادم مخالفت کردن و سه ساله راضی نشدن و نمیشن راستی حتی اگه راضی شن من دیگ خودم بخاطر اذیت شدنم توسط خانواده از این رابطه سرد شدم و نمی‌خوام اون پسر هم بیشتر از این انتظار بکشه و امید الکی داشته باشه. پدرم اعتیاد داره و شرایط خانواده خیلی بده اصلا نمیشه با پدرم حرف زد فحش میده و... بعد از ۶ سال و نتیجه ندادن این رابطه می‌خوام کات کنم چون ازدواجی در کار نیست و ماهم دنبال سرگرمی نیستیم جفتمون. اما اون قبول نمیکنه که کات کنیم هر بار با گریه می‌کنه یا کاری که من دلم بسوزه یا بحثو عوض میکنه دلمم براش میسوزه😭 بنظرتون چکار کنم؟؟؟ سیم کارتمو عوض کنم؟؟؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
اینجور رابطه ها همون رابطه های سمیه که تهش هیچه. بنظرم رابطت رو کمتر کن باهاش. کمتر جوابشو بده، کمتر ...

خطم عوض کنم فقط توی تلگرام کم کم باهاش چت کنم تا کمرنگ شه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خطم عوض کنم فقط توی تلگرام کم کم باهاش چت کنم تا کمرنگ شه؟

اول یه مدت خیلی باهاش سرد شو بعد کم کم خطت رو عوض کن واینا چون یهویی بری طرف می‌شکنه دلش ممکنه یه بلایی سر خودش بیاره

اول یه مدت خیلی باهاش سرد شو بعد کم کم خطت رو عوض کن واینا چون یهویی بری طرف می‌شکنه دلش ممکنه یه بل ...

نمی‌خواستم یهویی برم خودمم دل این کارو ندارم خواستم سیممو عوض کنم و فقط با اکانت قبلیم بصورت چت باهاش در ارتباط باشم 

نمی‌خواستم یهویی برم خودمم دل این کارو ندارم خواستم سیممو عوض کنم و فقط با اکانت قبلیم بصورت چت باها ...

اره خوبه

چه مدت باهم در ارتباط بودید ؟ارتباطتون به صورت مجازی بوده یا حضوری؟ 

اره خوبهچه مدت باهم در ارتباط بودید ؟ارتباطتون به صورت مجازی بوده یا حضوری؟

۶ سال مجازی دوران دوستی یا بار دیدمش بعد از ۲ سال . یکسال بعد یعنی بعد ۳ سال اومد خواستگاری شب خواستگاری هم دیدمش . یکبار هم بهت خواستگاری ‌ تو این ۶ سال ۳ بار از نزدیک دیدمش 🥲 اما مجازی و ویدیو کال زیاد داشتیم 

۶ سال مجازی دوران دوستی یا بار دیدمش بعد از ۲ سال . یکسال بعد یعنی بعد ۳ سال اومد خواستگاری شب خواست ...

خوب وقتی با خونوادش اومد خواستگاری و جواب رد خونوادت دادن دیگه چرا ادامه دادی

خوب وقتی با خونوادش اومد خواستگاری و جواب رد خونوادت دادن دیگه چرا ادامه دادی

خیلی بد شد جوری که خانوادم بیرونش کردن. جنگیدم براش که اگه نشد تو دلم نمونه . ۳ سال گذشته خانوادم رضایت نمیدن هرگز خودمم دیگ نمی‌خوام فقط عذاب وجدان دارم وگرنه اون نصف منم اذیت نشد