2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه از پوشک گرفتن

80 بازدید | 12 پست

پسرم 2 سال و چهار ماهشه دیروز تو وانش داشت آب بازی می کرد خودش چندین بار گفت جیش دارم اومد بیرون از وانش نشست جیش کرد از قبلم ذهنی آماده اش کرده بودم که دوسال و نیم شد شروع کنم از پوشک بگیرمش. حالا از دیروز پوشک نبستم براش فقط یبار شب که داداشم اومد باهاش بازی کنه جیش کرد رو سرامیک اونم گفت جیش دارم بردمش نکرد که بیاد زود بازی کنه با داییش حتی عصر رفتیم خرید کردیمم جیش نکرد قشنگ نگه داشت خودشو 

حالا سوالی که دارم اینه الان این که چند ساعت خودشو می تونه نگه داره پیشرفت حساب می شه؟ اینکه جیششو نگه می داره ولی دوس نداره بیاد جیش کنه رو چیکار کنم؟ و در مورد پی پی چه راهکاری داشین که جواب گرفتین

الان آمادگی کامل رو داره

فقط گیجه

دختر من الان ۲ سالشه

از ۱۹ ماهگی گرفتم

چون خودش نمی ذاشت پوشکش کنم،تو خونه هم حسابی جیش کرد

با اینکه از پوشک گرفته بودمش،اون هفته خیلی تو خونه جیش کرد،چون من رفتم جایی و مجبور شدم پوشک ببندم براش

یه جوری شده بود،نه حاضر بود تو پوشک جیش کنه نه لگن

تا چند وقت این شل کن سفت کنا هست

الان آمادگی کامل رو دارهفقط گیجهدختر من الان ۲ سالشهاز ۱۹ ماهگی گرفتمچون خودش نمی ذاشت پوشکش کنم،تو ...

چه کاریه خب از۱۹ ماهگی!!

دخترم دو سال و نیمش بود از پوشک گرفتمش

حتی یه بار خطا نداشت چون کاملا امادگیشو داشت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۲۱ ماهگی از پوشک گرفتم یکبار هم جیش نکرد خودش تمایل داشت راحت یاد گرفت الان دوسالشه فقط تنها مشکلش اینه که با کسی جز خودم نمیره دستشویی پیش مامانم میمونه میگه جیش دارم گریه میکنه میگه مامانم بیاد

من دخترم ۲۱ ماهگی از پوشک گرفتم یکبار هم جیش نکرد خودش تمایل داشت راحت یاد گرفت الان دوسالشه فقط تنه ...

یعنی هیچ مشکلی برای پی پی نداشت؟ البته شنیدم دختر بچه ها تو این موارد زرنگ ترن

چرا اولش فقط جیش میگفت با خودم می‌بردمش سرویس که یاد بگیره هروقت خودت میری ببرش یاد میگیره از شورت ا ...

دیروز براش شرت گرفتم ولی اصلا لازم نشد چون کامل نگه می داشت جیششو فقط شب که داشت بازی می کرد نرفت خودش حتی الان که خواب بعد از ظهرشه بدون پوشک خوابیده و خشک خشکه! الان مشکل پی پیشه که از صبح نکرده

چه کاریه خب از۱۹ ماهگی!!دخترم دو سال و نیمش بود از پوشک گرفتمشحتی یه بار خطا نداشت چون کاملا امادگیش ...

من اصلا اصراری نداشتم

نمی شد گذاشت ول ول تو خونه بدون پوشک بگرده

اصلا نمیذاشت پوشکش کنمانکار خودش خودشو از پوشک گرفت

دیروز براش شرت گرفتم ولی اصلا لازم نشد چون کامل نگه می داشت جیششو فقط شب که داشت بازی می کرد نرفت خو ...

دختر من خیلی دیر به دیر پی پی می کنه

۳ یا چهار روزی یه بار

از بچگیش اینجوری بود

من اصلا اصراری نداشتمنمی شد گذاشت ول ول تو خونه بدون پوشک بگردهاصلا نمیذاشت پوشکش کنمانکار خودش خودش ...

چه بامزه😂😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.