2777
2789

طبقه بالاشونم چند سالی دعوت کردم از خونش بشقاب برداشت کادو آورد قبل اونم‌گفته بود اینا جامو‌گرفتن همونارو برداشت واسه من کادو آورد

واسه دختراش پول تو پاکت میزاشت و می‌برد 

من‌دیکه دعوتشون نکردم امسال یه تیکه بزرگ‌کیک گذاشتم دادم‌پایین 

مامانمو خواهرمم‌دعوت نکرده بودم خودشون لطف میکنن هرسال میان

بعد منتظر بودم  حداقل یه تبریک هم نگفت بگه دستت درد نکنه یا چیزی 

ولی اصلا به روی خودشم‌نیاورد 

چطوری به روش بیارم که ناراحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عمدا میخواد ناراحتت کنه بعد تو میخوای بهش بفهمونی ک ناراحت شدی ؟؟

تو باید برعکس عمل کنی خیلی بی تفاوت 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

هر وقت میام سایت به خودم میگم حواست باشه چیزی نگی دل کسی بشکنی 

ولی بعضی کاربرا با تاپیکاشون خودشون دعوتت میکنند که تخریبشون کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خودت تولد بگیر....دعوتی نداشته  باش....اگه مادرتو خواهراتم لطف میکنن میان خوب دستشون درد نکنه...چرا برای مادر شوهرت کیک میبرییییی!!ها....چرا میبری؟؟؟؟؟!!!!

سال بعد تولدو خونه ی مامانت بگیر...تولد خودت یا بچهاتو.  یا همسرتو...برای مادر شوهرتم هیچی نبر....پرو شده