2777
2789

من بیشتر ازاری که میبینم و نگاه هیز و هول بودن مال مردای میان سال و پیرمرداس

ازار جدی نداشتن جوونا برام

فقط منم یا شما هم همینین

یه جمنای مغرور و خاص🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😐🤦🏻‍♀️

یعنی دیوونه شدم طرف سن بابامو یا بابابزرگمو داره 

ولی جوونا خیلی کم بودن و اگه هم بوده پیگیری اونا رو نداشتن زود بیخیال شدن

یه جمنای مغرور و خاص🥰

پیرمردا اصن هیچی بم نمیگن ولی مردای ۲۰ ساله مردای زیر ۱۸ سال ۱۶ سال ۱۷ سال مرد ۳۰ ساله میگن

بعدم چون چشم بادومی ام بدبختی فقط افغانستانی مزاحم میشه🫥

خودم ایرانیم

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

اولا مردا همه لاشی ان پیر و جوون

دوما ما زن ها هیچجا امنیت نداریم

سوما لطفا در برابر آزار سکوت نکنید داد بزنید فیلم بگیرید با ۱۱۰ تماس بگیرید

سکوت شما دادن مجوز به اینا برای آزار نفر بعدیه

ببین متاسفانه این جوی که راه افتاد یه عده دختر رفتن سراغ پیرمردای پولداریا به اصطلاح شوگرددی موجب شد همه پیرمردایی که آه در بساط ندارن و چه می‌دونم عرضه سیر کردن شکم خودشونم ندارنم هار بشن و بیفتن تو جامعه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

😐 ن والا آزار اذیت از سمت دهه  ۸۰ ایاس و بچه های ۷۰

بابا من جای ننتونم 😒

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...