2777
2789

بچه ها به نظرتون بگیرم یا هزینه نکنم و بدم یه تیکه طلا بگیرم برا بچم؟

همه میگن بگیر منم بگیرم باغ اینا میگیرم صد در صد هزینه زیاد میشه نظرتون چیه؟

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من برو ی کلاس دیکته ای املایی 😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بگیر بابا

طلا رو بعدم میتونی بخری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خب چه نفعی برا بچه داره؟

من خودم گرفتم ولی خانوادگی فقط هم خودمون بودیم داخل خونه

این همه هزینه کردن برای دیگران منطقی نیس بنظرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

به خدا برا کسی مهم نیست تو بچه ات دختره یا پسر هر کی هم میاد برا خوردن و خوش گذرانی میاد

خودت و شوهرت برید یه رستوران 

بقیه پول رو بزار جیبت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹