2777
2789
عنوان

بنظرتون برم یا بمونم و بسوزم

207 بازدید | 15 پست

خانوما ما داریم خونه میسازیم 

تو یک اتاق کوچیک زندگی میکنیم بدون گاز همه چیمون برقیه 

دوتا بچه دارم 

حالا شوهرم هیچ پولی خرج نمیکنه امروز گفتم برم یکم خورد و خوراک بگیرم برای بچه ها بعدازظهر ها همش تنقلات میخان دعوا و داد و بیداد ک تو زن نیسی تو فلانی 

یا اصلا محبت ازش نمیبینم هیجوره 

همیشه منو تحقیر میکنه همیشه ازم ایراد میگیره 

همیشه فوشم میده و بی احترامی میکنه 

الانم میگ انقد اذیتت میکنم تا بزاری بری 

میگ لیاقت خونه زندگی خوب رو نداری تو لیاقتت همینه

من چیکار کنم با این همه بدبختیاش سوختم و ساختم 

حالا ول کنم همچیو برم؟؟؟ 

دیگ از دستش کم اوردم 

دوتا بچه دارم 

من مادر ندارم پدرمم پی زندگیشه 

پدر بزرگ و مادربزرگ دارم دلم نمیاد برم شهرستان اوناهم ناراحت کنم 

یا قید همه چیو بزنم برم؟؟؟؟

کمکم کنین من خاهر و برادری ندارم

باید رفتار خودت رو هم ببینی نمییه اینجوری قضاوت کرد اخه با این که تو تعریف کردی فقط باید بیومد بوست بکرد ، حتما زیاد غر میزنی یا وقتش نیست برا غر زدن یا رفتارت اشتباهه یا اون اشتباه برداشت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی ول کنی بری بعد یکی دیگه رو بگیره بیاره تو خونه نوساز و اماده؟خونه کی ساخته میشه؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

تو دوتا بچه داری اون می‌خواد بره تو چرا از خونت بزاری بری  می‌خواد اذیت کنه شماهم اذیت کن مگه نمیگی داره خونه میسازه مهریتو بزار اجرا جلو حساب هاش بسته میشه ساخت و سازم نمیتونه بکنه خواستی فراتر بری شکایت و دادخواست طلاق برای عدم تمکین

واییییی

عجب شوهر بی حیایی

حق طلاق داری دیگه احیانا

ببین دیگه این خودش میخواد بری تو هم با کمال میل برو شهرستان پیش پدر و مادربزرگت

اینطور که تو گفتی از شوهرت فقط تاریکی میتونی ببینی ولی بچه هات چی بدون پدر نمیشه که

یکم بیشتر تلاش کن راه حل اخری رو طلاق بذار به خاطر بچه هات  

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

ینی ول کنی بری بعد یکی دیگه رو بگیره بیاره تو خونه نوساز و اماده؟خونه کی ساخته میشه؟

یکسال دیگ تموم میشه 

اخه ازش متنفر شدم 

الان خانومه میگ غر میزنی 

خودش یکساعتم با دوتا بچه تو این خونه نمیموند

یکسال دیگ تموم میشه اخه ازش متنفر شدم الان خانومه میگ غر میزنی خودش یکساعتم با دوتا بچه تو این خونه ...

خوب دیگه اشتباه اینجا درد و دل کردن هیچکی الان شرایط شمارو درک نمیکنه بعد منتظر همدردی هستی،نباید از حرفاشون ناراحت شی

واچرا فوری می‌رسید به ته خط؟

این آقا ته خط هست گلم وقتی خیلی واضح داره به همسرش میگه انقدر اذیتت می‌کنم که خودت بری یعنی این آقا همه چیو تو ذهنش تموم کرده فقط دنبال موقعیتی که این خانم و بدون اینکه حق و حقوقی بهش بده از زندگیش بیرون کنه من دارم میگم نزار این اتفاق بیفته