بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
فخر الدین زن نداره اون خانم هم که نمیدونم چیه شیس هستش قرار بوده باهم ازدواج کنن که فخر الدین رفته ایران جوابی نداده
و از طوبی خوشش اومده
فقط دیشب به طوبی گفت بامن ازدواج میکنی یا من اشتباه متوجه شدم؟
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏