2777
2789

موهام خیلی بی حالته وقتی بازه صاف میفته پایین وقتی میبندم میچسبه به سرم حجم نداره

حرارت که خوب نیست مداوم واسه مو محصولی میشناسین خوب باشه؟ یا کاری هست آرایشگاه انجام بدم چند وقت بمونه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خیسه ببافش خشک‌که شد بازش کنباز من‌موهام‌ خیلی پف داره همش دلم‌میخواد یکم‌لخت تر بشه

منم دقیقا 

منتظرم نزدیک عروسی برم موهامو رنگ کنم بعد برم کراتین کنم 

آرایشگر گفت روی کراتین رنگ خیلی سخت درمیاد گرون تر می‌گرفت

الان همش دست به اتو عم وقتی میرم بیرون یا ماسک مو و سرم ارگان میزنم موهام یکم پفش بخوابه بندازه خودشو

من موهام  فرو     حالت  دار بود     انگار کلاه گیس بود  الان سه  روزه    کراتین و پروتیین کردم      موهام   لخت  شد  انگار  کچلم  پشیمونم     شوهرم میگه  این چیه   برو موها خودت خوب بود 😦😦😦

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
منم دقیقا منتظرم نزدیک عروسی برم موهامو رنگ کنم بعد برم کراتین کنم آرایشگر گفت روی کراتین رنگ خیلی س ...

منم  اینحور بودم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم