2777
2789

سلام من چندین بار انجام دادم برای ریزش و خارش و شوره خوب بود اما بخاطر شامپویی که هر چی میزنم چربی کف سرم و شوره بعد دو سه روز برمیگرده و ریزش میده ، نمیدونم چه شامپویی بزنم که ریزش نده و چربی رو ببره

من از شامپو اوه برای موهای معمولی راضیم

ولی تعریف سینره رو هم شنیدم

و شما باید یه شامپو کتوکونازول یا سلنیوم سولفاید هم بگیری کنار شامپو روزانه استفاده کنید اینا ضد قارچن 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروی شما فقط و فقط یک شامپو هست

شامپو ختمی از عطاری بخرید

بدون شک اثرش رو می‌بینید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

من هفته ای یکبار نمک با شامپو قاطی میکنم میشورم حسابی کف سرم تمیز میشه شامپو هم سیر پرژک

شامپوی خوبیه؟من کف سرم چربه بهم گفتن دوبار بشور اما چربی نمیره و با اینکه موهام رو کوتاه کردم ولی توی حمام ریزشم رو میبینم 

من از شامپو اوه برای موهای معمولی راضیمولی تعریف سینره رو هم شنیدمو شما باید یه شامپو کتوکونازول یا ...

ممنونم عزیزم  کتو و سلنیوم استفاده کردم بشدت ریزش میده بهم

داروی شما فقط و فقط یک شامپو هستشامپو ختمی از عطاری بخریدبدون شک اثرش رو می‌بینید

یه شامپو چندماه پیش از عطاری گرفتم ختمی بود اصلا کف نمی‌کرد چربی سر رو اصلا نمی‌برد ،فقط یبار استفاده کردم

شامپوی خوبیه؟من کف سرم چربه بهم گفتن دوبار بشور اما چربی نمیره و با اینکه موهام رو کوتاه کردم ولی تو ...

بله منکه راضیم حتماهم باید دوبار استفاده بشه.روی سر هم یکی دو دقیقه ماساژ بده .نمک هم که دیگه عالی 

ممنونم عزیزم کتو و سلنیوم استفاده کردم بشدت ریزش میده بهم

تنها استفاده کردی یا همراه با شامپو روزانه ؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه شامپو چندماه پیش از عطاری گرفتم ختمی بود اصلا کف نمی‌کرد چربی سر رو اصلا نمی‌برد ،فقط یبار استفاد ...

بریزید تو یه بشکه خالی با یکم آب درشو ببندید و قاطی کنید تا کف کنه

چون طبیعیه اینطوریه

ولی این شامپو قطعا شوره رو میبره...اگه اینطوری کف کنه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

با شامپوی بیوریچ

پس شامپو ساپوزینک هم امتحان کن 

من اینو تست نکردم ولی تعریفشو شنیدم 

احتمال میدم شما سرت قارچ گرفته که شوره میزنه تو پاکسازی کف سر از سرکه سیب هم استفاده کن

پس شامپو ساپوزینک هم امتحان کن من اینو تست نکردم ولی تعریفشو شنیدم احتمال میدم شما سرت قارچ گرفته که ...

ممنونم، چندید بار اسکراب کف سر سالن انجام دادم و سرم کاملا تمیز میشد، بعد از دو روز که میشستم بخاطر اینکه شامپوی مناسب پیدا نکردم که بهم بسازه باز شوره و چربی و ریزش برمیگشت

ممنونم عزیزم کتو و سلنیوم استفاده کردم بشدت ریزش میده بهم

عشقم منم موهام ساقه هاش بشددددت خشک و بدحالت شده چندساله . شما کرم مو گارنیر گرفتی یا لورال ؟ کدومش عالیه و تجربه داری ازش ؟