2777
2789

مامان خودم چندتا خواهر برادر داره حق مادرمو خوردن با این حال ازش انتظارات بیجا دارن بیحیثیتا هی میگن وضعمون خوب نیست😀

تازه با اعتماد به نفس میگن اگه اعتراض کنی گردنته اونی که این حرفو زده خودش هر شب پای بساط عرقه تازه سوادم نداره ازوناست که زنو بچشو حبس میکنه تو خونه و محدود میکنه همه بچه هاش فقط تا دیپلم سواد دارن انقدر این ادم عوضی بود که بچه هاش حتی فکر دانشگاه رفتن تو ذهنشون وجود نداره انقدر سمی

یکی دیگشون همه مالو برده انتظار داره ما بریم بچه هاشو تر و خشک کنیم

اون یکی وام میگیره بچش بره عطر ده میلیون بخره کفش برند بپوشه خو تو که نون نداری بخوری سبک زندگیتو درست کن تازه در اومده مامانمو میگه پولاتو بده خونه ای بخرم برا پسرم😂😂😂خنده نداره؟

خلاصه که خیلی زیاد برا مامانم ناراحتم خدا لعنتشون کنه امیدوارم گیر کنه تو گلوی تک به تکشون دعا کنید برا مامانم

فحش بدین به این فامیلا عوضیمون😭😂

واقعا عدالت الهی وجود داره؟

ن نخوردن 

منصفانه دادن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادر پدرم اشغال ب تمام معناست از ۹۹ نصف ارثمونو برده و پدر بی عرضم ازش شکایت نمیکنه در صورتی ک دارن و پول نمیدن

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

از ما هنوز بالا نکشیدن ولی خودشون پولدارن نمیان تقسیم کنن سهم ما رو بدن بفروشیم بزنیم به زخم زندگی،   اگه هم مشتری ببریم بخوایم سهممون بفروشیم میپرونن خودشون هم قیمت پایین میگن خدا لعنتشون کنه جمیعا  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
برادر پدرم اشغال ب تمام معناست از ۹۹ نصف ارثمونو برده و پدر بی عرضم ازش شکایت نمیکنه در صورتی ک دارن ...

متاسفانه مادر منم با اینکه خواهر برادرش حق مارو خوردن همچنان از نظر عاطفی بهشون باج میده و کاراشونو میکنه

سر این قضیه هم رابطش با پدرم بده😔

عموم سهم بابام خورد،بابام گفت کاریت ندارم واگذارت کردم به خدا .پسرش تصادف کرد فلج شد

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

از ما هنوز بالا نکشیدن ولی خودشون پولدارن نمیان تقسیم کنن سهم ما رو بدن بفروشیم بزنیم به زخم زندگی، ...

درک میکنم چی میگی واقعا امیدوارم خدا لعنت کنه ادما بی انصافو

خداروشکر که با ادمای با انصافی طرف بودین

ماهم قانع بودیم ب چیزی ک خدا داده بود بهمون و دلخوش مال بقیه نبودیم بابابزرگم ک تقسیم کرد بین دخترا و پسراش مادرم سهمشو بخشید ب خاله کوچیکم .خاله کوچیکم همه رو نبرد فقط نصفشو قبول کرد و گفت دلم نمیاد همه رو بهم ببخشی اون یکی داییم خاله مو فرستاد کربلا 

سهم باقی مونده خود بابابزرگمم بعد فوتش دادن ب یتیم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

درک میکنم چی میگی واقعا امیدوارم خدا لعنت کنه ادما بی انصافو

ولی نمیدونم چرا روز به روز پولدارتر میشن حالشون هم بهتر 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید