2777
2789

تابستون داره تموم‌میشع ولی من هنوز  سال قبلو جمع بندی نکردم

توروخدا کمکم‌کنین بگین‌چجوری بخونم.ماز شرکت کردم‌. و باید درسهای سال پیشو جمع بندی کنموازمون بدم .ولی حال درس خوندن ندارم.همیتجور دارم می ندازم عقب درس خوندنو‌.۵شنبه ماز امتحان دارم‌ولی لای کتاب باز نکردم.۴تا فصل از هر کتاب درسی باید بشینم‌بخونم..می رسم بنظرنون اصلا؟‌ انگیزه برای درس خوندن ندارم.شما چجودی خودتونو قانع می کنید ک درس بخونید اونم تو تابستون

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بیا صادق باشیم

الآن که فشار کمه و انگیزه نداری برای درس خوندن، توی طول سال هم نخواهی داشت مخصوصا الآن که اول راهه و همه دارن تخت گاز میرن جلو

هدف داری؟ هدفی که سرش بجنگی نه که صرفا بگی خب من اون رشته رو میخوام

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا صادق باشیمالآن که فشار کمه و انگیزه نداری برای درس خوندن، توی طول سال هم نخواهی داشت مخصوصا الآن ...

خب خیلی سخته تو تابستون ک فشاری روت نیست درس بخونی . هیچ انگیزه ای ندارم‌. یسری رویا‌دارم ولی حالی برای جنگیدنشون ندارم

منم حوصله خوندن دهمو ندارم اصلا چون تکراریهشاید یازدهمو بخونی چون مطالب جدید داره برات بهتر باشه

منم . تو الان در چ‌حالی؟ داری چی میخونی

مشاور بگیر اگه میتونی خیلی کمکت میکنه هنوز دیر نیست اشکال نداره.

نمیشناسم‌اخه . کیو بگیرم؟ .

ببین من برنامه دارما .ماز شرکت کردم و طبق بودجه بندیش باید درس بخونم.اما نمیخونم.خستم‌واقلا.ازخودم بدم‌اومده

نمیشناسم‌اخه . کیو بگیرم؟ .ببین من برنامه دارما .ماز شرکت کردم و طبق بودجه بندیش باید درس بخونم.اما ...

نمیدونم 

من با مشاورم خوندم مشکلی نداشتم هر هفته میرفتم پیشش، تا خودت نخای نمیشه البته.