2777
2789
عنوان

کیا لکنت زبون خفیف دارن

98 بازدید | 15 پست

من همیشه از بچگی لکنت زبون داشتم شدید ..

اما کم کم بهتر شدم 

الان که ۲۸سالمه ، بعضی حروف رو زبونم میگیره.

مثلاً بخوام بگم 

نداره---میگم ننننداره

من هم

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حروفی رو؟مشکلی نداری با این قضیه؟

حروف رو دقت نکردم ولی وقتی میام حرف بزنم خیلی اوقات زبونم میگیره رو یه حرف

نمیتونم حرف بزنم ولی تو چند ثانیه رد میشه

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

کلاس فن بیان کمکت میکنه

کوچیکتر که بودم خیلی مسخره میشدم .

مادرم اینا نه شناختی داشتن نه پولش رو که هزینه این کلاس ها رو بدن.

الان دیگه خودم ازدواج کردم و بچه دارم. نشده برم ..

بعضی وقتا دختربززگم که ۵ سالشه ادامو در میاره😅

کوچیکتر که بودم خیلی مسخره میشدم .مادرم اینا نه شناختی داشتن نه پولش رو که هزینه این کلاس ها رو بدن. ...

الانم میتونی بری کلاس فن بیان دیر نشده 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

من ندارم ولی عزیزم کلمه هابی که هنگ می‌کنی چند بار درست بگو مثلاً بعضی وقت ها خیلی کم پیش میاد ولی م ...

نه منظورم اونجوری نیست پس و پیش نمیگم..

مثلاً الان اگه پیشم بودی میخواستم همین جمله بالا رو بهتون بگم.اینحوری میگفتم.

نه منظورم ااین نیست پس و پیش نننمیگم

منم از بچگی داشتم. خیلی سخته بعد از ازدواجم تو۲۳ سالگی رفع شد . نمیدونم واقعا چطوری. قبلش هم موضوعی که کمکم میکرد این بود که اول حرفی که میخوام بزنم و میدونم زبونم میگیره رو تو ذهنم بگم بعد به زبون بیارم اونطوری دیگه زبونم نمیگرفت. 

مثلا نداره رو اول تو ذهنتون بگید بعد به زبون بیارید. برای من جواب میداد.

منم از بچگی داشتم. خیلی سخته بعد از ازدواجم تو۲۳ سالگی رفع شد . نمیدونم واقعا چطوری. قبلش هم موضوعی ...

منم امتحان کردم 

اما نمیشه 

واقعا سخته

بعضی وقتا جایگزین میکردم. یه کلمه ی هم معنی میگفتم

نه منظورم اونجوری نیست پس و پیش نمیگم..مثلاً الان اگه پیشم بودی میخواستم همین جمله بالا رو بهتون بگم ...

آها بعضی حرفا رو میلنگی هی عزیزم مزایای گفتار درمانی و فن بیان عالین جواب میده احتمالا