نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ندارم ولی عزیزم کلمه هابی که هنگ میکنی چند بار درست بگو مثلاً بعضی وقت ها خیلی کم پیش میاد ولی من مثلاً به کثافت میگم کفاست چند بار تکرار کن تا درست بگی
حروف رو دقت نکردم ولی وقتی میام حرف بزنم خیلی اوقات زبونم میگیره رو یه حرف
نمیتونم حرف بزنم ولی تو چند ثانیه رد میشه
نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»
منم از بچگی داشتم. خیلی سخته بعد از ازدواجم تو۲۳ سالگی رفع شد . نمیدونم واقعا چطوری. قبلش هم موضوعی که کمکم میکرد این بود که اول حرفی که میخوام بزنم و میدونم زبونم میگیره رو تو ذهنم بگم بعد به زبون بیارم اونطوری دیگه زبونم نمیگرفت.
مثلا نداره رو اول تو ذهنتون بگید بعد به زبون بیارید. برای من جواب میداد.