2777
2789

سلام خانواده شوهرم دختراشون از اینان که سوار شوهر میشن کارت و خونه و ماشینو همه چی به اسم خودشون میکنن شوهر ادم حساب نمیکنن . خلاصه این مهم نیست . مشکل اینجاست خواهر شوهرام خیلی تو زندگیم دخالت کردن و اذیتم کردن سر عروسیم آرایشگاه و لباس عروسم خودشون انتخاب کردن ،یعنی من یه چی دیگه انتخاب کرده بودم دقیقا ۹۰ رفتن عوض کردن ،بازم اینا به کنار ،دخترای خواهر شوهرم (۳ تا هستن ) خیلی اذیتم میکردن میومدن خونمون چرت و پرت میگفتن ،مثلا برادر شوهرم ۷ میلیون از شوهرم قرض گرفت دیگه پسش نداد ،مادر شوهرم گفت خب داداشته نده چی میشه مگه؟ منم به مادر شوهرم گفتم یعنی چی حق مارو بخوره چون داداشه؟مادر شوهرم داد زد سرم به تو چه ؟اصلا به زن چه ؟ یهو دختر خواهر شوهرم (همون که داداشم میخواستش) گفت راااااست میگه زندایی اخه به زن چه دخالت کنه ؟اصلا به شماها ربطی نداره؟منم گفتم عه؟پس چطور مامانت باباتو راه نمیده خونه میگه فقط کار کن حقوقت بیاد حسابم ،ولی من میگم ۷ میلیونمون پس بده ،ربطی بهم نداره ؟؟یا مثلا میومد خونمون میگفت خدا بده شانس دختر مردم چه خوشبخت شده ،بیچاره ۳ تا دایی هام بدبخت شد ، کلا همش کارش تیکه بود ،عین ننه شون .

خلاصه داداشم به بابام گفته بود این دخترو میخوام ،منم یکی دوبار گفتم عمرا بزارم اونو بگیره .

بعد دیگه حرفی ازش نشد . تا اینکه یه دختره دیگه دید گفت اینو بگیرید برام بابام نگرفت براش . الان دیگه لج کرده میگه زن نمیخوام هیچ وقت .

استوری های غمگین میزاره ،دلم آتیش میگیره (از داداشم دل خوشی ندارم ها داستان ها داره ) ولی میگم کاش اون موقع مخالفت نمیکردم دخترو میگرفت .

ولی واقعیت  اگه میگرفتش زندگی منم خراب میشد .

دختره خواهر شوهرم الان شوهر کرده . 

به نطرتون حق با من بود مخالفت کردم یا نه ؟

البته داداشم بخاطر من لج نکرده ، با بابام لج کرده ،میگه ثروت داشتی و خونه و ماشین برام نخریدی ،اون موقع که ۲۰ سالم بود برام زن نگرفتی الان دیگه دیره (۲۹ سالشه) .

بابامم میگه اها تو چشم بستی به ثروت من ،خودت برو کار کن بخر ، مگه من بابام چیزی برام خرید . 

البته بگم خانواده سمی دارم . مثلا بابام خسیسه ،به مامانم گفته این خونه که دو ساله کوبیدن ساختن بد پسرم ،خودمون دوتا بریم اتاق ته حیاط زندگی کنیم 😳 مامانمم گفته یه عمر با بدبختی زندگی کردم تازه خونه درست حسابی ساختیم بزارم برم اتاق ته حیاط؟بابامم گفته باشه پس زن براش نمیگیرم .

این وسط منم که غصه شون میخورم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه این وصلت سر میگرفت تو زندگیتون خیلی چالش داشتین کلا دو تا وصلت با ی خانواده اصلا خوب نیست.داداشت تازه سن زن گرفتنشه ۲۹ سال که چیزی نیست.برای پسر ۲۰ سال مگه زن میگیرن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خوب کردی نزاشتی یعنی این ازدواج سر میگرفت بیچاره میشدی

دقیقا میدونستم زندگیم جشنواره میشد 

اوه چه سمی، فکر زندگی خودت باش

خواه ناخواه زندگی منم درگیر میکنن هر روز زنگ میزنن از مشکلات خودشون میگن