2777
2789
عنوان

دکلره مو کردم بیایین

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من موهامو دکلره کردم الان پایه ۹نیمه موهام رنگ چی بزارم روش قشنگ بشه دیروز گذاشتم رنگساژو اینقد روشن شد خودشو نشون نداد ی شیک و خوشگل ک روشن نباشه معرفی میکنید و ی چیز برای تقویت موهای اسیب دیده

فک کنم کنفی خوب بشه من خودم دودی میزنم که روشن تر بشه

کنفی دوس ندارم زیاد رنگای گرم خوشم میاد مث یاسی و این چیزا و میخوام پایه ۶ باشه الان اینقد روشنه حتی روم نمیشه برم رنگساژ کنم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنفی دوس ندارم زیاد رنگای گرم خوشم میاد مث یاسی و این چیزا و میخوام پایه ۶ باشه الان اینقد روشنه حتی ...

وای نگو 

خب رنگ فانتزی که اشکال نداره میتونی بزاری ولی تند تند پاک میشه 

میشه از یه تیکه موهات عکس بدی ؟

وای نگو خب رنگ فانتزی که اشکال نداره میتونی بزاری ولی تند تند پاک میشه میشه از یه تیکه موهات عکس بدی ...

اره فانتزی میخوام بزارم 

وای موهام خیلی ذاق شده سفید سفیده هیچ رنگ خاصی نداره

خوبه که من دنبال همچین چیزی هستم ولی چون موهام مشکی پرکلاغی کرده بودم نهایت تا پایه ۸ رسید

خوب باز رنگ گرفته من س بار دکلره کردم ی بارم رنگ حالا نقره ای شده