2789
عنوان

عرب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 90 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب جنگ هست و نمیتونم میگن هیز هستن.....

خب بگو جنگه

چرا میگی خطرناکن

هیز هم همه جا داره

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

من خودم زیاد رفتم و میدونم،این‌که عربها چه رفتاری دارند فقط به خودتون بستگی داره.متاسفانه بعضی خانمهای ایرانی اصلا رعایت نمی‌کنند و اونجا بخاطر خرید سوغاتی و گرفتن تخفیف و خیلی چیزای دیگه با مردهای عرب بگو بخند می‌کنند ،و رفتارای دور از شان یک خانم ایرانی رو دارند که این معنی بدی برای عربها داره و باعث سواستفاده و...میشه ولی خیلی هم هستند خانمهای سنگین و نجیب که حتی تنها میرن و تنها تردد می‌کنند و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد

وای دعا کن مال ما هم جور شه

آدم یبار که میره دلش اسیر اربعین میشه:)

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

https://ninisite.co/discussion/topic/16576880/niniyarعزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی🥲

لینکش آبی نیست

نمیتونم وارد بشم

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

کاروان برو خب. امن و امان. کاروان خوب من میشناسن یدونه. اگه خواستی. 

اگه میتونی با کسی بری بهتره. ولی اگه هیچجوره نمیتونی کسیو ببری با خودت. تنهایی با کاروان میتونی بری

کاروان برو خب. امن و امان. کاروان خوب من میشناسن یدونه. اگه خواستی. اگه میتونی با کسی بری بهتره. ولی ...

https://ninisite.co/discussion/topic/16576880/niniyar

عزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی🥲