2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم چطور باهاش کنار بیام

172 بازدید | 22 پست

من دیشب تاپیک زدم تعریف کردم دوباره میگم 

دیشب گوشیشو گذاشت شارژ رفت دوش بگیره منم سر کنجکاوی رفتم اینستاگرامشو چک کردم دیدم به یه دخترخارجی از اونا فقط پایین تنشون نشون میدن و اندامش آنچنانی پیام داده سلام من عاشقت شدم واقعا خیلی ناز و جذابی خیلی اندام س.ک...داری خیلی ازت خوشم اومده دوستدارم. وااای خدایا همین که این پیامو دیدم انگار دنیا رو سرم آوار شد ، بدترین لحظه زندگیم بود دیشب تا ساعت ۸ صبح بیدار موندم و فقط گریه کردم ،

ما یه ساله ازدواج کردیم و داستان عشق بین منو اون کل فامیلامون زبانزده همه از عشق اون نسبت به من‌ میگن همه زناوبهم‌ میگفتن کاش شوهرمونم انقد دوستمون داشت ،باورم نمیشه چطور تونس دارم‌ میمیرم خیلی حالم بده💔💔توروخدا کمکم کنید بگید بااین حجم غصه چیکار کنم و چطور باهاش کنار بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶سال دیوانه‌وار عاشقم بود هرکاری کرد که بهم برسیم الانم هرروز ازم تعریف میکنه و میگه خوشبخترین مرد دنیام که تورو دارم و تورو بدست آوردم و همیشه از چشم پاکیش میگه که مثلا تو چقد خوشبختی که مردی مثل من داری که دیوانه وار عاشقته و چشمش هیچ زن دیگه‌ای رو نمیبینه ، واااای خدا چطور ممکنه چقدررررر بهش اعتماد داشتم😭

اون دختر خارجی زبان ایرانی بلده که جواب بده ؟ یا اصلا این پیام شوهر شما بین اون همه پیامی که براش ارسال میشه دیده میشه ؟😂الکی فکر خودتون رو درگیر نکنید ، احتمالا زیاد همسرتون دچار خودارضایی هستند درسته ؟

نه بهش نگفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم تو شوکم ولی یک کلمه از دیشب باهاش حرف نزدم همش میگف چت شده انگار ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16576880/niniyar

عزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی🥲

اون دختر خارجی زبان ایرانی بلده که جواب بده ؟ یا اصلا این پیام شوهر شما بین اون همه پیامی که براش ار ...

نمیدونم فکر نکنم خودارضایی کنه ، پیج دختره ۲میلیونیه میدونم که نمیبینه فقط از شوهرم این‌انتظارو نداشتم

نه بهش نگفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم تو شوکم ولی یک کلمه از دیشب باهاش حرف نزدم همش میگف چت شده انگار ...

ببین اتفاقا خواستم همینو بگم ک اصلا نگو 

دیوار حاشای مرداد بلنده و گردن گیرشون خرابه 

فقط اینجوری روتون ب هم باز میشه و حرمت ها شکسته میشه 

ولی ی‌چیز رو بدون 

مرد جماعت هیچوقت هیچوقت اونی نیست که ما فکر میکنیم متاسفانه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اون دختر خارجی زبان ایرانی بلده که جواب بده ؟ یا اصلا این پیام شوهر شما بین اون همه پیامی که براش ار ...

عزیزم میدونم که دختره جواب نمیده پیجش تیک آبی داره و ۲میلیونیه ولی از کار شوهرم ناامید شدم و اعتمادم ازبین رفت

نمیدونم فکر نکنم خودارضایی کنه ، پیج دختره ۲میلیونیه میدونم که نمیبینه فقط از شوهرم این‌انتظارو نداش ...

وقتی بهش همچین پیامی رو داده حتما فکر کرده که براش عکس می‌فرسته و خودشو ارضا می‌کنه باهاشون در ضمن هیچکس بی دلیل به یک خانوم با اون محتوا پیام نمی‌ده ولو بخاطر ارضای جنسی

ببین اتفاقا خواستم همینو بگم ک اصلا نگو دیوار حاشای مرداد بلنده و گردن گیرشون خرابه فقط اینجوری روتو ...

عزیزم درسته منم بخاطرهمین نگفتم از پیاماش عکس گرفتم

عزیزم میدونم که دختره جواب نمیده پیجش تیک آبی داره و ۲میلیونیه ولی از کار شوهرم ناامید شدم و اعتمادم ...

بله طبیعیه ولی زندگیتون رو نباید بخاطر این مسئله خراب کنید زندگی ادامه داره و شما روز به روز باید صمیمی تر باشید تا زندگیتون کسل کننده نشه،اکثر مراجعه کنندگان من بخاطر یه مشکل ساده زندگیشون رو نابود کرده بودن که به لطف خدا تونستم کاری کنم که دوباره زندگیشون گرم بشه