83mehrabanbano مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 710 عنوان تولد مادرشوهرم خودم و مامانم توی یه ماهه به نظرتون هدیه چی بگیرم 66 بازدید | 3 پست 😂🙂چی بگیرم که جفتشون خرسند و راضی باشن ایده بدین حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡 1404/04/26 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3kerista عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1015 بستگی به بودجه ات داره 😶مثلا نقره ادکلن لباسدکوری تزئینیوسیله برقی خاصی که میدونی کمک حالشون میشه
83mehrabanbano مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 710 بستگی به بودجه ات داره 😶مثلا نقره ادکلن لباسدکوری تزئینیوسیله برقی خاصی که میدونی کمک حالشون میشه خودمم مد نظرمه نقره بگیرم به نظرت نیم ست نقره زیادی گرون نمیافته که بخوام دوتا بگیرم؟ یا دستبند نقره بگیرم؟😭هیچوقت نتونستم ایده درست حسابی داشته باشم حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡
3kerista عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1015 خودمم مد نظرمه نقره بگیرم به نظرت نیم ست نقره زیادی گرون نمیافته که بخوام دوتا بگیرم؟ یا دستبند نقر ... 🥲چرا... دستبند طبیعتا بهتر میوفته... نمیدونم واقعا بستکی به خودت داره
83mehrabanbano مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 710 🥲چرا... دستبند طبیعتا بهتر میوفته... نمیدونم واقعا بستکی به خودت داره مرسی عزیزم حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡