2777
2789

دوستان من چهار ماه پیش تو ۱۲ هفته سقط داشتم الان چهارماه تحت نظر پزشک بودم هم خودم هم همسرم این ماه برای اولین بار بعد سقط اقدام کردیم من سری قبل چهار روز بعد آخرین رابطه یه لک کوچیک تو لباس زیرم دیدم که به بارداری شک کردم ولی اینبار ندیدم برای همین همه امیدمو از دست دادم من تو این چهار ماه خیلی غصه خوردم خیلی به اقدامم امید داشتم ولی الان.....کسی بوده که بدون اک لانه گزینی باردار شده باشه؟۱۱روز مونده به پریودم. 

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم من کلا هیچ لکی ندیدم تا الان. میشه بپرسم چرا سقط داشتی؟ جنین رشدش متوقف شده بود؟؟ تو چند ه ...

تو دوازده هفته بودم ایست قلبی جنین علت سقط بود😔

خب احتمالا شما تو دوازده هفته متوجه شدی جنین زودتر ایست کرده بود درسته؟

بله من اول هفته ۱۲ بود مثل اینکه اواسط ده هفته این طوری شده بود و خب بعد یک هفته بدنم داشت دفعش میکرد

بله من اول هفته ۱۲ بود مثل اینکه اواسط ده هفته این طوری شده بود و خب بعد یک هفته بدنم داشت دفعش میکر ...

حتما پیگیری بکن که چرا اینجور شده که خدایی نکرده دوباره پیش نیاد . عزیزم انشالله باردار باشی😘