2777
2789

ببینید من دوس پسرم یک سال و نیم باهمیم

اقا این روز اول پیام داد مامانم ک میخامش میخام بیام خاستگاری

مامان من گفت نه این باباش معتاده این باباش اینجوره فلان بمان هرچی دلش خواست از من گفت

اقا این گذشت باز هرچی میشد که ماملنم و دوس پسرم حرف بزنن مامانم از بد من میگفت همش  

دیشب باز مامانم پیام داد کار داشت چون فامیلم هستیم

یهو مامانم میگ بهش پیام نده ادب شه نیا تو گوشی این (من)اینجوره

دیگ اقا دوس پسرم و مامانم دعوا لفظیشون میشه باهم بحث میکنن  

مامانم ولم نکرده ۲روزه قشنگ داره دق کشم میکنه

با دوس پسرمم کات کردم ۲روزه

اصلا نمیدونم چیکار کنم

واقعا نمیدونم چیکار کنم

هم تقصیر مامانم هرجور دلش میخا پیش دوس پسرم با من حرف زد و گفت 

هم دوس پسرم ک جواب داد

من نمیدونم چیکار کنم الان

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی واضح نیست مامانت چرا این کارو می کنه. از وسط قضیه تعریف کردی

نمیدونم واقعا مامانم همش میگ حق نداری ازدواج کنی تو بابات معتاده حق ازدواج نداری هیچ کس چون بابات معتاده ازت خوشش نمیا تو بدبختی تو فلان

آخه به دوس پسرم میگفت تو اینو میخوااای؟این هیچی بلد نیس این کار خونه بلد نیس این باباش معتاده تو چیشو و میخوای و اینا

نمیدونم واقعا مامانم همش میگ حق نداری ازدواج کنی تو بابات معتاده حق ازدواج نداری هیچ کس چون بابات مع ...

به تو چی میگه برا ازدواج؟میگه با این ازدواج نکن یا کلا ازدواج نکن

نمیدونم واقعا مامانم همش میگ حق نداری ازدواج کنی تو بابات معتاده حق ازدواج نداری هیچ کس چون بابات مع ...

یاد کاربر قدیمی دختر گرانبها افتادم شرایطش دقیقاعین شما بود. مادرش چون خودش ازدواج بدی داشت نمیداشت اینم ازدواج کنه و حسادت می کرد خواستگار میومد. کاری می کرد خواستگارا برن. اینم برادرشو بزرگ کرد نقش بزرگتر بهش داد. گرچه سختی کشید تا زندگیش رو به راه شد .نمی دونم میششناسیش یا نه

مامانت باید بگه اگر قصدت جدیع بیا خواستگاری اگر نه مزاحم دخترم نشو. شغلش چیه دوست پسرت؟

مامانم نمیزاره بیاد خاستگاری میگ این باباش معتاده چرا میخوایش😭

شغلش کارمنده مدیر مالی

یاد کاربر قدیمی دختر گرانبها افتادم شرایطش دقیقاعین شما بود. مادرش چون خودش ازدواج بدی داشت نمیداشت ...

نه نمیشناسم من ک دارم نابود میشم احه مگ چند سالمه

مامانم نمیزاره بیاد خاستگاری میگ این باباش معتاده چرا میخوایش😭شغلش کارمنده مدیر مالی

اون آقا شرایط تورو پذیرفته. توام برای ازدواج به اجازه پدرت احتیاج داری. به مادر ت توجه نکن. به دوست پسرت هم بگو با پدرت صحبت کنه اگر قصدش جدیه !!

🌷🌷🌷
اون آقا شرایط تورو پذیرفته. توام برای ازدواج به اجازه پدرت احتیاج داری. به مادر ت توجه نکن. به دوست ...

الان ک با ماملنم دعواش شد فعلا کاتیم

الان ک با ماملنم دعواش شد فعلا کاتیم

اون الان با مادر ت دعواش شده ارتباطی به تو نداره.  تو بهش بگو از این به بعد با پدرت صحبت کنه اگر واقعا قصدش جدیه

مادر ت هم نپخته جواب داده. مادر ت انگار بچه ست . باید میگفت اگر قصدت جدیه و دختر منو میخوای باید با پدرش صحبت کنی. دوستی معنی نداره 

🌷🌷🌷