2777
2789

گوشت آهوو؟؟

واییی نهههه💔

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شرایطی که در هر انقراض هستن و محافظت باید بشن چرا دنبال گوشت آهویی خوشگلی بچه به گوشت‌ آهو خوردن ...

مگه بارداره؟ گوشت شمار باعث سقط جنین میشه.. یککی از اقواممون خورد بچش سقط شد بعد دیدم داخل یه کتاب نوشته بود گوشت شکار خوب نیست

تو مزارع پرورش میدن بعضی رستورانها سرو میشه

دراین حد شکم پرست بودن خوب نیست تو رستورانای چینم سگ و گربه سرو میشه دلیل نمیشه هرچی سرو کردن و پرورش دادن انسان بخوره

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 
دراین حد شکم پرست بودن خوب نیست تو رستورانای چینم سگ و گربه سرو میشه دلیل نمیشه هرچی سرو کردن و پرور ...

شما اگه برات آوردن نخور خانمی مجبور نیستیم تو پیج های که باب میلیون نیست برین لابد لازمه که پرسیدم