2777
2789
عنوان

مگه توقعم زياده از شوهرم

413 بازدید | 15 پست

يه موضوعو ١٠٠ دفعه با زبون خوش بهش گفتم ولى بازم توجه نميكنه و نكرده

شما باشيد ناراحت نميشيد؟

تو خانواده مزخرف هم پدريش هم مادريش كلا زن رو بهش اهميت نميدن و ناقص عقل ميدونن و واسه كاراى خونه خوبه فكر كنم اهميت ندادن به حرفام هم دليلش پرورش تو همچين تفكريه هر چند كه خودش انكار ميكنه كه داردش

توقع من زياده كه دلم ميخواد حرفامو قشنگ و كامل بدون اينكه وسط همه حرفام بپره گوش كنه ؟

اکثر مردا اگه حرفی تکراری باشه،به ضررشون باشه،کم اهمیت یا بی اهمیت باشه و ….شوقی برای گوش دادنش ندارن

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین اوصاف اولش کارت سخته

باید تدبیر و مهربانی و خیرخواهیت در رندگی رو بهش ثابت کنی

خستگی ناپذیر  با تصمیم های هوشمندانه و به موقع و گذشت و فداکاری به جا و نه همیشه تاثیر داره روی اینکه بهت ایمان بیاره

بالاخره به قول خودت یالها تو فرهنگ خودشون لوده

مگه باهاش غریبه ای؟شناخت نداشتی؟

اکثر مردا اگه حرفی تکراری باشه،به ضررشون باشه،کم اهمیت یا بی اهمیت باشه و ….شوقی برای گوش دادنش ندار ...

همه شون با هم برن جهنم پس

پس اينايى كه خيلى عالى با زنشون ارتباط چشمت برقرار ميكنن و بهش ميگن تو فقط حرف بزن من نگات كنم يعنى توى فيلماس ؟

فكر نميكنم

قطعا شوهرشون عاقل و بالغه

بااین اوصاف اولش کارت سختهباید تدبیر و مهربانی و خیرخواهیت در رندگی رو بهش ثابت کنیخستگی ناپذیر با ...

آشنايى مون كلا ٥ ماه طول كشيد

ولى بعد از ازدواج فهميدم اگه ١٠ سال هم آشنا ميمونديم خودشو رو نميكرد مگر اينكه نامزد ميشديم اون موقع خانوادش پته واقعى خودشون رو درست ميريختن رو آب

الان عقدی؟قبل عقد هم اینجوری بود؟

الان همه فامیل من فکر میکنن مودب تر همسر من وجود نداره 

خیلی ساله ازدواج کردم

و حالا دوره عقد که هیچ حتی تا دوسال بعد ازدواج نشون نداده بود چقدرمیتونه بددهن باشه موقع عصبانیت

الان همه فامیل من فکر میکنن مودب تر همسر من وجود نداره خیلی ساله ازدواج کردمو حالا دوره عقد که هیچ ح ...

چقد غير قابل تحمل 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😢😢

آخه اين چه طرز تربيت پسره كه بعدا يه دخترو اسير ميكنه

الان اين جلوى باباش جرات نداره نفس بكشه اصلا مستقيم تو چشماش نگاه نميكنه انقد كه اون از اين بدتره ، خب تبديل به عقده شده ايناهم همين بلا رو دارن سر ما ميارن

استارترجان توقع شما به جاست

تربیت هم بسیار موثره در رفتار همسر شما

اما نکته مهمتر سیاستای رفتاری شماست

اول اینکه مردها کلا اصلا حوصله صحبت طولانی ندارن

یعنی نهایتا ۲،۳ دقیقه فقط میتونن با تمرکز گوش بدن

شما باید تمرین کنید از این زمان نهایت استفاده رو ببرید

دوم اینکه با یاد گرفتن یه سری مهارتا میتونید یاد بگیرید چجوری همسرتونو بیارید توی زمین خودتون تا رفتاراش اصلاح بشه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...