2777
2789

سلام دوستان💗

بیاین از تجربه ها و تلاش هاتون برای ساختن اجتماعی بهتر بگین!

هر کاری که کردین تا جامعه پیشرفت کنه یا هر ایده و نظری که دارین رو بگین

برای اینکه از همدیگه ایده بگیریم و کم کم برای اصلاح خودمون و جامعه قدم برداریم

مثلا من برای حفاظت از محیط زیست آشغالارو تفکیک میکنم،هر وقت بریم طبیعت گردی حتما قبل از رفتن همه ی آشغالامون رو جمع میکنیم،و سعی میکنم آب و برق کم تر مصرف کنم

برای بهتر شدن فضای مجازی پیج آدمای پرحاشیه و تهی مغز رو فالو نمیکنم

عوضش پیج فعالای اجتماعی یا سبک زندگیای سالم رو دنبال میکنم

و هیچ وقت به کسی توهین نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حفظ محیط زیست برای من موضوع مهمیه سعی میکنم فعالیتهای روزمره ام و زندگیم مطابق با این دغدغه باشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

تو مهد کودک دخترم وقتی همه دارن گروهی اجرا می کنن ، وسط اجرا مربی رو صدا نمی زنم نمی گم بچه م رو بیار ردیف جلو بهتر دیده بشه!!!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
حفظ محیط زیست برای من موضوع مهمیه سعی میکنم فعالیتهای روزمره ام و زندگیم مطابق با این دغدغه باشه

واقعا باید همه توجه کنن

مخصوصا که ایران با بحران شدید محیط زیستی روبرو شده و فک کنم چن سال آینده مجبور بشیم خیلی واردات مواد غذایی داشته باشیم

مطالعه 

مدیریت آب 

نگرفتن نایلون از مغازه دارها

تفکیک زباله ها

لبخند اجتماعی

غذا و خوراکی دادن به بچه های کار

برگزاری کلاسهای رایگان آموزش خانواده تو مدارس محروم دولتی 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
مطالعه  مدیریت آب  نگرفتن نایلون از مغازه دارها تفکیک زباله ها لبخند اجتماعی غذا و خو ...

سه تای آخر خیلی خوب بودن

البته من لبخند اجتماعی رو دارم ولی بهش توجه نکرده بودم😄