2777
2789
عنوان

گیاه پتوس

140 بازدید | 20 پست

سلام پتوسم داره تک تک برگ هاش خشک و زرد میشه 

آبش به موقعس 

بهش خاک تقویتی هم میدم 

کسی میدونه مشکلش چیه؟

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
جاشو عوض نکردی ؟جاش خیلی گرم نیس؟نور خیلیی شدید و مسقیم بهش میتابه؟نور اصن بهش میخوره؟کسی چیزی بهش ن ...

از همه بیشتر به اخریه اعتقاد دارم یه گیاه داشتیم سبزز پر پشتت همونطوری بود تا اینکه مامانبزرگم اومد خونمون گفت همین اشغال چیه اینجا گذاشتی و..‌

بعدش خدا شاهده به یه هفته نکشید همه یرگاش خشک شد ریخت 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاشو عوض نکردی ؟جاش خیلی گرم نیس؟نور خیلیی شدید و مسقیم بهش میتابه؟نور اصن بهش میخوره؟کسی چیزی بهش ن ...

نه رو دیوار خونمه کل دیوار رو گرفته

یعنی به خاطر گرمی خونس؟من خودم خونه باشم کولر روشنه اونم یه تیکش از جلوی کانال کولر رد میشه 

نور بهش مستقیم نمیتابه  نزدیک پنجرس یه ذرش ولی پرده همیشه هست 

نه بابا مدام قربون صدقش میرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از همه بیشتر به اخریه اعتقاد دارم یه گیاه داشتیم سبزز پر پشتت همونطوری بود تا اینکه مامانبزرگم اومد ...

ای وای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینام نباشه ببر پیش گلفروشی چیزی خودش بگه خاکش ضعیفه یا افت زده اون بهتر میدونه

نمیتونم ببرمش 

خیلی بزرگه و به دیواره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه رو دیوار خونمه کل دیوار رو گرفتهیعنی به خاطر گرمی خونس؟من خودم خونه باشم کولر روشنه اونم یه تیکش ...

دیواری که روشه خیلی گرم نمیشه؟

چون برا ما یدفعه از پشت تلویزیون رد کردیم شاخشو حرارت تلویزیون از این ور دیوار هم داغ داشت پلاسیده میشد کلن برداشتیم ولی نمدونم شاید همون خاکش ضعیفه

خوب بررسی کن تو تغییری ایجاد شده که شوک بهش وارد شده احیانا آب زیاد ندادی که ریشه گندیده بشه؟

حدود یک ماه خونه نبودم یه بنده خدایی میومد به گلام هفته ای دوبار سر میزد و آب میداد فکر کنم برای همونه پس 

زیاد آب داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیواری که روشه خیلی گرم نمیشه؟چون برا ما یدفعه از پشت تلویزیون رد کردیم شاخشو حرارت تلویزیون از این ...

نه 

فکر کنم برای همون آبشه زیاد دادن بهش احتمالا

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40