2777
2789
عنوان

این داستان پشه ی دیوث

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 472 پست
شعت چه باکلاسیددد🙄🙄🙄😅👌🏾👌🏾👌🏾

خخخ بابام خوش پوشه....اما اجازه نمیده ما جای چادر برداریم با همون چادر خفمون می‌کنه ،🤣🤣🤦

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ بابام خوش پوشه....اما اجازه نمیده ما جای چادر برداریم با همون چادر خفمون می‌کنه ،🤣🤣🤦

ماشالله خدا حفظش کنه برات

بابای من اونوقت😅

با شلوار کوردی لات🙄🙄👌🏾👌🏾👌🏾👌🏾

... Last seen Ago

دارتون میزنه🤣

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

دایی من بگ میپوشه🤣دکمه ها لباسشم باز میزاره دوتارو🤣قرتیااااا🤣

ن دیگ بابای من یقه تا خشتک باز نمیکنه خخخ ولی دیدیش ک خوشگل خوشتیپه @مادریاسام‍  این نکبت زیاد میبینه بابامو 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

گفتم دایی فحش دادم اکانتمو بستن گفت برو توله سگ من کد نمیدم بهت🤣🤣

خواهرمم نداشت خطی ک استفاده نکنه 🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ماشالله خدا حفظش کنه براتبابای من اونوقت😅با شلوار کوردی لات🙄🙄👌🏾👌🏾👌🏾👌🏾

ممنون مرسی بابام جونمه دخترا بابایییی...ارغوان انتقام منو میگیره بشدددت باباییه.... 

خب شما شلوار کوردی لباس مخصوص شهرتونه دیگ

ن دیگ بابای من یقه تا خشتک باز نمیکنه خخخ ولی دیدیش ک خوشگل خوشتیپه @مادریاسام‍ این نکبت زیاد میبین ...

دایی من خیلی قرتیه کراشه🤣

شوگر🤣🤣🤣🤣🤣

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

ممنون مرسی بابام جونمه دخترا بابایییی...ارغوان انتقام منو میگیره بشدددت باباییه.... خب شما شلوار کور ...

چقد خوبه که رابطتون عالیههه👌🏾👌🏾👌🏾👌🏾

یس یس

... Last seen Ago

میخااااام😭💔

🥹🥹🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫