2777
2789
عنوان

بعد از یک دهه زندگی امسال مبل گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم مبلام البته سبز پررنگ و طوسی کمرنگ سفارش دادیم

شیکه 

ب سلامتی و دلخوش عزیزم 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

خسته نباشی .پس شما فقط کلیپس و دمپاییاتو اوردی

شهر ما دخترا فقط بالشت میبرن پولشم شیربها از مرد میگیرن..من پدرم فوت شده بود ده سال پیش مامانم چهل میلیون از داییم قرض گرفت جهاز برام خرید شیربها هم چون میدونستیم اوضاع مالی پدرشوهرم خوب نیس ازشون نگرفتیم..کلی ظرف گرون و تزیینی برام خرید..سرویس چتقو و قاشق ک تو کیفن بهترینشو برام گرفت..سرویس چینی جنس خوب برام گرفت..چدن و وسایل برقی ..جاروبرقیم اون زمان فیلیپس از همشون بهتر بود برام گرف..ماشین لبلسشویی الجی برام گرف..میگف چون غریبه ن نمیخوام بگن دختره بابا نداشت فقیر بود من هرچی میگفتم نخر میخرید..مبلارو شوهرم گف میخرم ک نخرید..هیچی بعد از ازدواج نخرید

شهر ما دخترا فقط بالشت میبرن پولشم شیربها از مرد میگیرن..من پدرم فوت شده بود ده سال پیش مامانم چهل م ...

حق داری عزیزم ماهم جنوبیم اصلا رسم هیچی نداریم حتی یه بالشت وظیفه شوهرته وضع مالیش خوبه همه چی برات بخره

با تمام اینا در واقع شما چیزی نخریدی

وظیفه خانواده دختر نیس لطفشونه

قانونی جهیزیه با مرده

استارتر هرچی خریده لطف کرده به داماد

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛