2777
2789

شوهرم خیلی مقاومت میکرد..خانواده شوهرم هنوز نمیدونن..تقریبا بیست روز دیگه مبلامون میرسن..دیگه چی اضافه کنم ب خونمون..خونه ما مثل خونه دانشجوییای بدون امکاناته هیچی توش نیست ..شوهرم بشدت خسیس بود ولی دو ساله خیلی تلاش کردم ک خرج کنه از کم شروع کردم الان دیگه زیاد مقاومت نمیکنه فقط اون چیز مورد نظرو انتخاب کنم ببرمش اونجا دیگه میخرش...بخدا مبل ک نداشتم دلم نمیرفت دیگه هیچی بخرم

الان دارم دنبال تابلو میگردم..چند تا گلدون خیلی قشنگ و شیک هم خواهرم قراره برام بیاره

فرش هم میخوام دوتا بخرم اول باید مبلا بیان..البته شوهرم هنوز نمیدونه باید فرش بخره البته قسطی..قبلا یه اشاره هایی کردم بهم میخندید

راستی جا کفشی هم ندارم یکی از اون آهنیا مامانم برام آورده بود روم نمیشه در معرض دید بذارمش..جا کفشی هم باید بخرم ..اگه چیزی برا سالن پذیرایی ب ذهنتون میرسه بهم بگید مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه 

عکسش نداری ؟ مگر خانواده شوهرت بفهمن چی میشه؟

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

پرده ها رو هم مطابق با پبل پرده ست کن 

آینه کنسول بخر 

گل میز هم بخر اگر جا داری 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

اونا بهش میگفتن خرج نکن عادت میکنه ..حتی پول تو جیبی هم بهم نمیداد در این حد بود

نباشن ایطور خانواده ها 

آباژور و میزغذاخوری و لوستر. نمیدونم چی کم داری

من جاکفشیم تو این سبکه خیلی خوشم میاد یه آینه مستطیل بزرگ هم سفارش دادم همراهش ساخت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

جهاز نداری شما؟

من فقط مبل نگرفتم ..شهر ما همه چی تقریبا با مرده..ولی من ماشین لباسشویی جاروبرقی یه دونه فرش گاز وسایل آشپزخونه و کلی بالشت و متکا و پتو و این چیزا رو خودم گرفتم شوهرم فقط یخچال تلویزیون و دوتا فرش اونم فرشایی ک ب دلم نبود الانم انقد داغون شدن فرشا ک باید نو بخریم

پرده ها رو هم مطابق با پبل پرده ست کن آینه کنسول بخر گل میز هم بخر اگر جا داری

خ.نه بزرگیه فقط ورودی حال پرده میخوره یک و نیم متری میخوام از اون آویزا بخرم ک مثل مهره ن