2777
2789
عنوان

پسرم هجده ماهه است ولی …

427 بازدید | 43 پست

بردمش برای  بهداشت واکسن بزنند 

گفتند حرف نمیزنه 

نه 

پسر من خیلی باهوش  و شلوغ و کنجکاوه با اشاره و ایما همه چیز رو به آدم میگه و حتی شده یک کلمه رو خیلی بگیم اون هم بگه کلمات ساده مثل  دیدی ؟؟؟؟ لا لا 

ولی چون ما تنها هستیم تو این شهر و خیلی دایره ارتباطات و صحبتمون خیلی هم گسترده نیست در همین حده 

میگفت باید ببری بستری کنی 

من هم برداشتم اوردمش

نمیتونم درک کنم مگه جی شده حالا ؟؟؟

ولی نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفته واسه این موضوع بستری کنین؟؟؟؟ 

من نزدیک ی سالگی حرف زدم این حرفو نزدن

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بیجا کرده 

بچه ها تا ۳ سال و نیم دایره کلمات محدود باشه اوکی ان

بعد اون باید بره گفتاردرمانی 

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

بهداشت به بعضیا حرفای عجق وجق میزنن

من البته حس میکنم بیشتر میترسونن تا بلکه مادرایی ک خیلی بیخیالن به خودشون بیان پیگیری کنن

برای حرف نزدن ک بچه رو بستری نمیکنن

با بچه صحبت کنید

سعی کنید کنار بچه های دیگ قرارش بدید

صحبت باشه کنارش

گوشی بازی کاملااااااا ممنوعه براش

بازی کامپیوتری و... تعطیل

بازی دیجیتال اصلا نباید باشه

کارتون هم

فقط اونایی ک حرف میزنن و اموزش میدن

پوکویو 

اموزش رنگ و... داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب باید تو خونه جلوش زیاد صحبت بشه ، میگن اگه یه بچه رو یه جای ساکت و آروم بزرگ کنن شاید تا ۷ سالگی هم زبون باز نکنه !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...