2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا ادبیاتش خوب باشه

86 بازدید | 13 پست

این مصرع 

چه باشی چو روبه به وامانده ، سیر ؟ 

چه قید پرسشیه یا ضمیر پرسشی ؟ 

به وامانده نوشته صفته ! درست میگه؟

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم درستهچه قید پرسشیه

فرق قید پرسشی با ضمیر پرسشی چیه ؟ من الان باید چجوری تشخیص میدادم قیده یا ضمیر؟ 

روبه به وامانده یک ترکیب وصفیه الان؟

فرق قید پرسشی با ضمیر پرسشی چیه ؟ من الان باید چجوری تشخیص میدادم قیده یا ضمیر؟ روبه به وامانده یک ت ...

اره ترکیب وصفیه 

خب از معنیش باید متوجه بشی که قید هست یا ضمیر

چه معنا های مختلفی توی اشعار داره

مثلا اینجا معنیش چگونه هست پس اصلا ضمیر نمیشه

اره ترکیب وصفیه خب از معنیش باید متوجه بشی که قید هست یا ضمیرچه معنا های مختلفی توی اشعار دارهمثلا ا ...

یعنی هر وقت معنی چگونه بده میشه قید پرسشی؟

چه= حرف پرسشیِ انکاری یا استفهامی/تعجبی (نه ضمیر پرسشی و نه صفت پرسشی)به وامانده صفت است برای اسم «ر ...

پناه بر گاد. منظور بیت اینه مثل روبه نباید به ته مونده سیر بود. تفسیرت اشتباهه به نظرم وامانده جانشین اسم شده و اینجا صفت نیست به نظرم نقش وامانده متممه

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
پناه بر گاد. منظور بیت اینه مثل روبه نباید به ته مونده سیر بود. تفسیرت اشتباهه به نظرم وامانده جانشی ...

وای چقدر نظرات متفاوته😭 ادبیات حداقل آدم نمیتونه از هوش مصنوعیم بپرسه چون اشتباه جواب میده 

وای چقدر نظرات متفاوته😭 ادبیات حداقل آدم نمیتونه از هوش مصنوعیم بپرسه چون اشتباه جواب میده

من از جوابم مطمعنم پارسال کنکور دادم

مصرع اول یعنی چگونه مثل روباه میخوای به ته مونده سیر باشی؟ استفهام انکاریه و وامانده هم جانشین شده و به تنهایی نمیتونه نقش صفت بگیره

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
پناه بر گاد. منظور بیت اینه مثل روبه نباید به ته مونده سیر بود. تفسیرت اشتباهه به نظرم وامانده جانشی ...

ب

به وامانده اینجا یعنی: وامانده، از پا افتاده، ضعیف

«به» پیشوندی‌ست که بار معنایی منفی به فعل می‌ده: «به‌جان‌آمده، به‌تنگ‌آمده، به‌ستوه‌آمده…»

ساختار «روبه به‌وامانده» ترکیب وصفیه؛ چون «به وامانده» داره «روبه» رو توصیف می‌کنه

متمم معمولاً با حرف اضافه میاد و نقش کامل‌کننده معنایی فعل یا صفت یا اسم رو داره.

مثلاً:

• فکر کردم به او ← «به او» = متمم فعل «فکر کردن»
  • علاقه دارم به کتاب ← «به کتاب» = متمم صفت «علاقه‌مند»
    چه باشی؟» ← فعل «باشی» نیاز به متمم ندارد
    •«چه باشی؟» یعنی «چه فایده داره که باشی…»

پس:

جمله نیاز به متمم نداره
     وامانده هم نقش مفعول یا متمم نداره
     بلکه نقش وصفی داره برای «روبه»