2777
2789
عنوان

کسایی که میتونید تخفیف بگیرید

50 بازدید | 6 پست

میشه بگید چیکار کنم ؟

من و ابجیم ویولن داریم میگیریم 

بعد گفت حداقل و حداکثر بودجه تون رو بگید گفتم هر ویولن 30-35 حداکثر 

الان زنگ زده میگه جنس خیلی بهتر فلان کردم و ... شده 38.5 با تخفیف برای شما 36.5 

چیکار کنم تخفیف بگیریم ؟

آخه واقعا در توانمون نیست حتی 35 هم زیاد بود 

اصلا نمی‌تونیم پرداختش کنیم

بگو نه من دیگه ته ته بودجه رو گفتم خدمتتون همینم به سختی جمع شده 

اگر می تونید همین رو با این قیمت جورش کنید بسم الله 

ما هم دوست داریم از شما جنس بخریم چون تعریف کارها و اجناس و اخلاقتون رو دادن (سیستم خر کردن )

و گر نه که شرمنده بریم جایی که به بودحمون برسه 

بگو نه من دیگه ته ته بودجه رو گفتم خدمتتون همینم به سختی جمع شده اگر می تونید همین رو با این قیمت جو ...

مرسی از راهنماییتون . 

آخه دست ساز هست با توجه به ما و ... داشت میساختش ، عیب نداره ؟ 

یوقت بهش بر نخوره بگه که من دیگه ساختمش و ... 

البته کلا فرقی نمیکنه چون فروش می‌ره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی از راهنماییتون . آخه دست ساز هست با توجه به ما و ... داشت میساختش ، عیب نداره ؟ یوقت بهش بر نخو ...

خب اگر اینطوره میتونی بگی که 

ارزش کار و هنر شما خیلی بالاست اما بودجه من اینقدره واقعا توانایی بیشترش رو ندارم 

اگر می تونید با ما کنار بیایید که. لطف کردید اگر نه شرمنده شما میشم واقعا نمی تونم بیشتر 

در ضمن نه اینجا هر جا دیگه ازت پرسیدن بودجه آت چقدره اگر ۱۰ تومن داری بگو ۹ یا ۸تا طرف مقابل الکی فا ...

ممنون از راهنماییتون درسته صحبتتون ، اره الان داداشم تازه بهم میگه باید میگفتی ۳۰ فوقش ۳۱ ، بعدش بهت ۳۴-۳۵ میداد تازه