2777
2789
عزیزم من فقط ضد آفتابمُ تقریبا سه تومن می‌خرم🤣🤣🤣🤣🤣فکر میکنی به پوستم اسکراب صدتومنی میزنم🤣🤣🤣 ...

صددرصد بله بله 🤣🥰فقط از ضد آفتاب صاحب کارت کش نرو زشته 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

صددرصد بله بله 🤣🥰فقط از ضد آفتاب صاحب کارت کش نرو زشته

من به همسرم میبالم که زندگی ای برام ساخته که در مخ آدم های سطح پایین نمیره 😁خودت هم میدونی فیک کیه و من کاملا واقعی هستم

یه تاپیک بزن هم تو عکس از چیزهایی که کاربرها میخوان بزار

هم من

اون موقع میبینیم فیک کیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همسرم میبالم که زندگی ای برام ساخته که در مخ آدم های سطح پایین نمیره 😁خودت هم میدونی فیک کیه ...

شما چرا نمیزنی احیانا ؟

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

من به همسرم میبالم که زندگی ای برام ساخته که در مخ آدم های سطح پایین نمیره 😁خودت هم میدونی فیک کیه ...

راستی اکانتت چیشد ؟ قرار بود از امروز با اون در خدمتمون باشی 🤣

چون من مطمئنم تو کی هستی با مدرکشما داری به من تهمت میزنی و درگیر زندگی منیخواستم برات شفاف سازی بشه

خب دیگه دارم تهمت میزنم اگه میتونی ثابت کن هویتت رو 🤦‍♀️

بله حتما عزیزمالان باید برم با اون اکانتم بیاممرسی که یادم انداختی😁

برو حتما مراقب باش بعد ۲ ماه باز تعلیق نشی 😌

خب دیگه دارم تهمت میزنم اگه میتونی ثابت کن هویتت رو 🤦‍♀️

هویت من بعد هست سال تو سایت ثابت شدست گلم

این که تو نمیخوای بپذیری بحثش فرق داره😁

دست خودت نیست

چون ندیدی نمیتونی باور کنی

امیدوارم ببینی قشنگم

امیدوارم

نکنه فکر کردی به خاطر تو تعلیق شدم؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه 😌این افتخار رو نمیدم بهت 

بخاطر اخلاق گند خودت بود عزیزکم

هویت من بعد هست سال تو سایت ثابت شدست گلماین که تو نمیخوای بپذیری بحثش فرق داره😁دست خودت نیستچون ند ...

اره ثابت شدس! که ۵۰ درصد کاربرای سایت میگن یه مشکلی داری

در کل بای 🤣🤣🤣