2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر نبود قفل نمیکردی همونجا میگفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣سرایدارهای شما معمولا با امکانات رفاهی کامل و لاکچری ...

نه ادامه اسکراب رو بگو دیگه

رفاهای مالک؟

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

نه ادامه اسکراب رو بگو دیگهرفاهای مالک؟

احیاناً اینهمه سفر و تفریح و غیره که میرم و عکس میزارم از خودم برات ملاک نیست؟😁

برو بچه جون

برو خودتو سیاه کن

دیگه همه میشناسنت گلم

احیاناً اینهمه سفر و تفریح و غیره که میرم و عکس میزارم از خودم برات ملاک نیست؟😁برو بچه جونبرو خودتو ...

خودت شمالی رفتی شمال شد سفر ؟ 😂🤣🤣🤣 عجیبه 

معلومه کی کی رو می شناسه 

برای همین همش تعلیق میشی 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

نه من آشغال استفاده نمیکنم عزیزمپوستم حساسه نسبت به این محصولات الکی

بله بله فقط صابون گلنار

خودت شمالی رفتی شمال شد سفر ؟ 😂🤣🤣🤣 عجیبه معلومه کی کی رو می شناسه برای همین همش تعلیق میشی

من در مورد این سفر حرف زدم؟خوبه نوشتم هفته ای یه بار میام دریا😁چشمهاتو باز کن قشنگ بخون بعد حرف بزن

من تعلیق میشم فکر نکن یه درصدش ربطی به تو داره

علت تعلیق من چیز دیگست بچه جون

من در مورد این سفر حرف زدم؟خوبه نوشتم هفته ای یه بار میام دریا😁چشمهاتو باز کن قشنگ بخون بعد حرف بزن ...

بله بله کاملاً 🤣 منم نگفتم علت منم 

گفتم مشکل خودتی تو سایت .... شاااانزدهمین کاربری جون 😍