2777
2789
عنوان

داخل شکم خانوم باردار دو قلو

384 بازدید | 9 پست

(داستانی از مکالمه ی دو جنین با هم )  

➕اینجا خیلی تنگه اذیت میشم نمیتونم دست و پاهام رو راحت باز کنم

➖اره منم همینطور

➕کاش میشد راحت بودم و دست و پاهام رو  دراز میکردم  خیلی ام تاریکه آخه

➖ میرسه روزی که راحت میشیم !

➕تو به زندگی بعد از اینجا اعتقاد داری ؟

➖ اره صد در صد , مطمئن هستم یه جایی هست که بتونیم راه بریم ، خودمون با دهنمون غذا بخوریم دستامون رو راحت دراز کنیم و راحت تکون بخوریم و تاریک هم نباشه

➕این منطقی نیست ! ببین ما با جفت تغذیه میشیم ! طنابشم انقد کوتاهه که نمی‌تونیم زیاد فاصله بگیریم و..

اصلا اگر دنیای دیگه ای هست چرا کسی از اونجا نیومده بهمون نشون بده !

➖تازشم تو  دنیای بعدی احتمال زیاد  میتونیم مامانمون رو هم ببینیم 😍

➕ مگه تو به مامان اعتقاد داری ؟ اگر هست چرا نمی‌تونیم ببینیمش ؟

➖به نظرم مامان همه جا هست هر جا رو نگاه میکنم مامان رو حس میکنم !

➕نخیر ، من مامان رو نمی‌بینم پس وجود نداره!

➖اگر ساکت باشی صداش رو می‌شنوی ، اگر قشنگ دقت کنی حسش‌ می‌کنی !

➕اگر مامان بود ما اینجا اذیت نمیشدیم  مراقبت میکرد ازمون انقد سختی نمیکشیدیم

➖مامان هست  مطمئن باش ! فقط با چشم دل باید حسش کنی وجودش رو اون همیشه مراقبمونه حتی شیطونی هم میکنیم شاید اذیت بشه ولی بازم مراقبمونه!

( چقدر این صحبت ها آشنا هستن 😊 )

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این فقط یه نوشته فانتزی از ذهن ما آدم هاست

خیلی چیزا یک تصور و نوشته و .. فانتزی از ذهن آدم هاست که به واقعیت تبدیل شده 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

قشنگ بود🙂✨️

ممنون ازت عزیز 🩷

۳۲ سالمه تا ب این سن قشنگ ترین داستان کوتاه ک تو عمرم خوندم این تاپیک بود. عالی عالی

ممنون از نظر لطفتون 🙏 🌹 

خوشحالم که تاپیکم خوشحالتون کرد 

مامان همیشه  هست.  اگه نباشه هم مراقبمونه. 

خیلی جمله  خوب و قشنگی بود....

👏👏👏👏👏

مادر  یک کلمه نیست

مادر یک عمره

یک زندگیه.

یک رویای تموم ...عیاره...

خوش به سعادت هر کی زیر سایه مادرش نفس میکشه...

خدا انشالله براتون حفظش کنه...و خودتنون هم برای .....مادرتون🌹🌹🌹🌹... 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

مامان همیشه هست. اگه نباشه هم مراقبمونه. خیلی جمله خوب و قشنگی بود....👏👏👏👏👏مادر یک کلمه نیس ...

ممنون از لطفتون 🙏