2777
2789

من بایه اقایی دوستم مه خیلی بهش وابسته شدم این عنتر دکتره .من نفهمیدم چجوری انقدر وابسته شدم 

این همیشه میگفت اکسم گیر داده میگه بیا با هم باشیم

امروز باهام بی دلیل قهر مرد منم از اونجایی که خیلی بهش وابسته ام خیلی بهش پیام دادم 

اون میدونی گفت چی 

گفت میخوام با اکسمم باشم 

اگه میخوای تو هم باش 😥

منم قبول کردم 

چون بهش اعتیاد دارم نمیتونم ولش کنم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بش بگو تورو با اکسش روبرو کنه دوتاتونو همزمان بگیره

قصدشم ازدواج نیست 

نفهمیدم کی اینقذر بد بخت شدم واقعا😏

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

شما که داخل اطلاعات کاربریت نوشتی یه پسر پنج ساله داری!.مگه متأهل نیستید؟

جدا شدم