بچه ها دلم خیلی گرفته مشکلات زندگیم زیاده تاپیک های قبلیمو میتونین بخونین سوال،شما شوهراتون یا پدر و برادرتان مو تو غذا ببینن چیکار میکنن؟چه واکنشی نشون میدن؟شوهر من غذا رو پرت میکنه اونور پ نمیخوره و اعصابش خورد میشه و بد دهنی میکنه و فحش میده،راست و حسینی بگین آقایون شما چیکار میکنن؟تا حالا تو غذاهاتون مو بوده یا تو سفره یا سبزی؟؟؟
نه نبوده، بااینکه ریزش مو دارم موقع پخت جمع میکنم کامل
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
حالم خیلییییی خرابه داغونم فقط کارم شده گریه چرا خدا به دادم نمیرسه هنوز دیشب دو ساعت ۵۳۰ بار صلوات حضرت زهرا رو فرستادم ولی باز اینجوری شد خیلی نامیدم