2777
2789

تو رابطه خرج کنه !! 

نرهای این دور زمونه انتظار دارن یه دختر بیاد خرجشون بده ، زورشون میاد پارتنر یا همسرشون یه رستوران ببرن یا کلا براش هزینه ای کنن ( الان یه عده خانم میاد میگه واااا  دخترا باید دنگی حساب کنن پسر که نباید حتی یه بطری آب بخره) کلا کرد باید حمایت گر باشه .

پسرا از دخترا انتظار دارن خوشگل و خوش اندام و داف و لباس ها عالی و خوشتیپ و حتمااااا شاغل و خانواده دختر وضع مالی خوبی و رابطه جنسی به راه باشه و دختر محبت کنه و خانه دار و هنرمند باشه هزاررررتا انتظار دارن 

بعد خودشون گوه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اونا توجه نکن اون آدمهارو اصلا کسی گردن نمی گیره.

کسی که حاضر نیست پول کافه بده می تونه زندگی بچرخونه؟؟

همه چیزم که پول نیست اینجور آدمها تو رابطه هم میگن چرا پسر باید پیش قدم بشه برای آشتی؟؟ چرا پسر باید معذرت خواهی کنه؟؟ چرا پسر باید ماشین داشته باشه؟؟

جنسیت زده های بدبخت.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به اونا توجه نکن اون آدمهارو اصلا کسی گردن نمی گیره.کسی که حاضر نیست پول کافه بده می تونه زندگی بچرخ ...

آره دقیقا منم بحثم هزینه یه رستوران این خرج ها که هررررکسی می‌تونه بکنه نیس ، منظورمو تو متوجه شدی 

الان میری اینستا دختره گفته من با کسی که قراره برم سر قرار باید بیاد دنبالم و منو ببره رستوران و مثل جنتلمن باشه همههه ریختن سرش که تو فلانی بهمانی ...

خیلی بد بار اومدن

زنه میگه من خودم دوست دارم کمک خرج باشم اینجوری احساس ارزشمندی میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببخشید ببخشید ولی ببین چه قدر خره 

مرده اینجوری از خداش میشه دیکه 

این تز مستقل شدن دخترا آخرش کاملا به ضرر خودشونه

مستقل شدن فرق داره تا در رابطه بودن دختره خرج پسره میده ، خوراکی میخره دونگ رستوران میده 🗿🤣🤣🤣 بعد تو این دور زمونه از بس باز و آزاد شدن رابطه کامل هم میدن بعد میگن ما مستقلیم دختر چرا دستش جلو دست کسی دراز باشه 

زنه میگه من خودم دوست دارم کمک خرج باشم اینجوری احساس ارزشمندی میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ببخشید ببخشید ول ...

هی راس میگی ب خدا

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

مستقل شدن فرق داره تا در رابطه بودن دختره خرج پسره میده ، خوراکی میخره دونگ رستوران میده 🗿🤣🤣🤣 بع ...

همه اینا از همون مستقل شدن زن به صورت افراطی شروع میشه

زن و مرد مکمل هم هستن.اگر بخوان عین هم باشن تو رفتار و همین مدل چیزا تهش میشه مثل یه چیزی که یه ایرانی از سوئد تعریف میکرد.مرد و زن میرن رستوران هر کدون پول داشته باشن غذا میخورن اگه نداشته باشن باید بشینن غذا خوردن طرفشون رو نگاه کنن هیچ تعارف و این چیزا هم در کار نیست!

این فرهنگ ها در طی سالیان به وجود میاد

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
مستقل شدن فرق داره تا در رابطه بودن دختره خرج پسره میده ، خوراکی میخره دونگ رستوران میده 🗿🤣🤣🤣 بع ...

اگر دقت کنی واسه همین مستقل شدن دختره س که پسره فاز برمیداره 

میگی خودت داری دیکه نیازی به من نداری که